Близък човек до Радев с тежки обвинения към управляващите

За да си политик на бъдещето, трябва да лъжеш безскрупулно и за всичко

Близък човек до Радев с тежки обвинения към управляващите | StandartNews.com

Разбрах какво е да си политик на бъдещето. За да си такъв, трябва да лъжеш безскрупулно и за всичко, написа във Фейсбук секретарят на президента Димитър Стоянов.

"Като се започне от 3-4 пъти по-евтиния LNG, мине се през готовността ICGB и потеклия азерски газ на договорна цена, неустойките, водената двойнствена външна политика особено по македонския въпрос, шестте метра водосточна тръба за 1 млн. лв., трите стълба за 2 млн. лв., агитаторите за чужда държава, получаващи по 4000 лв.", заявява в социалната мрежа Стоянов.

По думите му, за да си политик на бъдещето, трябва да "заклеймиш задължително инакомислещите за поклонници на чужда държава само и само защото имат мнение различно от твоето".

"А е и политически коректно. Даже е по-убедително да го направиш в интервю за Гардиън. Нима това не е заемане на удобна поза за да запазиш поста си? Въобще не е!", добавя секретарят на държавния глава и продължава:

"За да си политик на бъдещето трябва да не позволяваш да те критикува даже когато излагаш българите на риск от студуване или гладуване (инфлацията над 16%). Ако някой посмее да критикува политиците от бъдещето, то той се превръща в политик от миналото па бил той и мажоритарно избран президент".

Според него, за да си политик от бъдещето,  трябва още да "вярваш в правотата си въпреки, че всички около теб ти казват, че си сгрешил".

"Пука ти, важното е да си мислиш, че си политик на бъдещето и да клатиш останалите в държавата си малко над 6 млн. българи! Ако това е разбирането за политик на бъдещето, то благодаря ви! Предпочитам политика от миналото!", завършва поста си Димитър Стоянов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай