Понеделник,

Близък човек до Радев с тежки обвинения към управляващите

От: Иван Ангелов, кадър БНТ, архив -
7714
Близък човек до Радев с тежки обвинения към управляващите
A
A
A

Разбрах какво е да си политик на бъдещето. За да си такъв, трябва да лъжеш безскрупулно и за всичко, написа във Фейсбук секретарят на президента Димитър Стоянов.

"Като се започне от 3-4 пъти по-евтиния LNG, мине се през готовността ICGB и потеклия азерски газ на договорна цена, неустойките, водената двойнствена външна политика особено по македонския въпрос, шестте метра водосточна тръба за 1 млн. лв., трите стълба за 2 млн. лв., агитаторите за чужда държава, получаващи по 4000 лв.", заявява в социалната мрежа Стоянов.

По думите му, за да си политик на бъдещето, трябва да "заклеймиш задължително инакомислещите за поклонници на чужда държава само и само защото имат мнение различно от твоето".

"А е и политически коректно. Даже е по-убедително да го направиш в интервю за Гардиън. Нима това не е заемане на удобна поза за да запазиш поста си? Въобще не е!", добавя секретарят на държавния глава и продължава:

"За да си политик на бъдещето трябва да не позволяваш да те критикува даже когато излагаш българите на риск от студуване или гладуване (инфлацията над 16%). Ако някой посмее да критикува политиците от бъдещето, то той се превръща в политик от миналото па бил той и мажоритарно избран президент".

Според него, за да си политик от бъдещето,  трябва още да "вярваш в правотата си въпреки, че всички около теб ти казват, че си сгрешил".

"Пука ти, важното е да си мислиш, че си политик на бъдещето и да клатиш останалите в държавата си малко над 6 млн. българи! Ако това е разбирането за политик на бъдещето, то благодаря ви! Предпочитам политика от миналото!", завършва поста си Димитър Стоянов.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички