Ангел Найденов: При управление на БСП Лява България ще има средства за болницата в Провадия

Ангел Найденов: При управление на БСП Лява България ще има средства за болницата в Провадия | StandartNews.com

Варна. Общинската болница в Провадия ще има статут на защитено здравно заведение и държавата всяка година ще гарантира средства за нейната издръжка, при управление на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ. С тези думи се обърна водачът на листата на социалистите за Варна Ангел Найденов към присъстващите на срещата, която се проведе в града.

Той подчерта, че по този начин медицинският персонал и жителите на града и околните населени места ще бъдат спокойни от една страна за работното си място и от друга - за това, че ще могат да разчитат на лекарска помощ.

„На хората не им е до намерения и до нови програми, но в нашите срещи виждаме много очаквания и надежди - за достоен живот в справедлива държава", каза Найденов. Той обясни, че „БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ" не залага на разточителна политическа кампания, на страха и злоупотребата с държавна власт и държавни ресурси, а на хората, подкрепящи автентичните леви идеи и принципи в защита интересите на обикновения човек. „Нашата политика е насочена и към младите, търсещи първо работно място и към бизнеса, но отговорен към хората и към държавата", отбеляза кандидатът за депутат от Варна.

По думите му в тази кампания социалистите залагат на диалога. Според него платформата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ е тази, която има конкретни предложения за решаване проблемите на хората в населените места. „Ние знаем и можем да помогнем на Провадия да не чака 20 години целеви средства за асфалтиране на улиците, за екопътека или за културен център", подчерта водачът на варненската листа. И в заключение призова: „Заедно с Вас можем да постигнем друг облик на държавата и по-добър живот, тук в България. Всичко това може да стане факт, когато на 5-ти октомври изберете 22 в интегралната бюлетина", заключи Найденов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай