Проф. Витанов с добра новина! Дългоочаквана прогноза

Относно разпространението на Ковид

Проф. Витанов с добра новина! Дългоочаквана прогноза | StandartNews.com

Проф. Николай Витанов съобщи добра новина за всички! Според прогнозата на математика за коронавируса у нас не се очаква рязък скок на случаите до края на януари.

Ето какво написа проф. Витанов в профила си във Фейсбук:

"Я да видим какво става с прогнозите за корона вируса.

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 540 дни.

17 месеца са 518 дни. Над 17 месеца валидност тук значи. Не е зле. Никак не е зле. 18 месеца са 549 дни. Броячът върти.

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 643 дни. 21 месеца са 640 дни. 22 месеца са 671 дни. 21 месеца валидна прогноза. Броячите си въртят. Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва. Много искам да видя, как насред вълни и зарази, някой ше ви направи прогноза, която ще е валидна 643 дни. Но вероятно няма да съм жив, да го видя това.

Знете какво трябва да правите. Вършите си работата спокойно и спазвате елементарните предпазни мерки. Знаете, че здравната система се справя добре докъм 500 регистрирани случая на ден. Индикатор за проблеми са 7 последователни дни с над 500 случая. Такова нещо не се очаква до края на януари, така, че спокойно. Просто се пазете, доколкото е възможно.

Питате какво ще става след средата на месеца. Няма страшно, просто прогнозата е за две седици напред. Програмите, които правят по-дългосрочните прогнози са спрени. Все пак, не се занимавам официално с това, имам си и друга работа. Гледайте броячите. Не са спрели да въртят нали. Ако се появи такава опасност, ще бъдете информирани навлреме. Прогнозата до края на януари е – няма да има опасност, няма да има 7 последователни дни с над 500 регистрирани случая на ден. Спокойно си вършете работата и спазвайте елементарните предпозни мерки."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
salmonelli
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи