3 причини защо Сугестопедията е най-добрият метод за учене на чужд език

Сугестопедията е международно признат, по-различен и ефикасен начин да научиш и проговориш английски език. Предлагаме различни курсове, от A1 до B2, за всички възрастови групи. Лесният път към английския език.

3 причини защо Сугестопедията е най-добрият метод за учене на чужд език | StandartNews.com

Сугестопедията е международно признат, по-различен и ефикасен начин да научиш и проговориш английски език. Предлагаме различни курсове, от A1 до B2, за всички възрастови групи. Това е лесният път към английския език.

1. Няма домашни!!! Факт е, че ние сме супер обременени от всичките 12 години в училище (още сънувам кошмари, че ще имам контролно по математика утре, а не съм подготвена) и здраво се стресираме, че не сме готови за „час“. Като възрастни хора имаме хиляди ангажименти и домашното може да ни откаже да отидем на курса по английски на другия ден. 

2. Като вкъщи. Няма учител, учебник, изпитвания, тестове. Тези неща се избягват, защото всеки от нас е травмиран от някакъв елемент на образователната среда и блокира при неговата поява. Средата е разполагаща и приятна, като на кафе с приятели.

3. Учебният материал е обемен, но се представя по лек и ненатрапчив начин. В курса за начинаещи се усвояват 2000 лексикални и граматически единици, а усещането е че сте прочели няколко страници увлекателен текст, разгледали сте няколко цветни картинки и сте си поиграли с малко плюшени играчки.

 

Заповядайте на открит урок на 29 април (петък) от 17.00 ч. или на 30 април (събота) от 11.00 ч. в новият офис на Сугестопедия център Easy Way.

Адрес: кв. Южен Парк 28А

Всички присъстващи на открития урок ще получат отстъпка за курс по английски език от предстоящата програма, ще могат да говорят с квалифициран преподавател-сугестопед с над десетгодишен опит в областта на сугестопедията и ще имат възможността да преживеят магията на сугестопедията.  

Повече информация можете да откриете на сайта на сугестопедична школа Easy Way - https://suggestopediaen.com/home  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай