Зов за помощ! Нахален крадец тормози столична болница

Разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблет, дребни суми и лични вещи на персонала

Зов за помощ! Нахален крадец тормози столична болница | StandartNews.com

За последната една година столичната онкологична болница (УСБАЛО) четири пъти се е оказала обект на обири. Това съобщи във Фейсбук директорът на лечебното заведение д-р Стефан Константинов, пише "Труд". 

„Щетите не са големи, но неприятни - разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблет, дребни суми и лични вещи на персонала. Особено лошо е, че се случва в болница. Този юнак и компанията му едва ли си дават сметка как с действията си могат да застрашат лечението на десетки наши пациенти, а дори да го правят - вероятно не е тема, която ги вълнува”, пише той в социалната мрежа.

Константинов обяснява, че охраняващата фирма не е показала „особена ефективност”, а от полицията след прилежните регистрации „няма обратна връзка за развитие”.

„Затова ви представям кратък филм от изпълненията на господин крадец. Може пък някой да го познае. Ще му направи добро, ако го издаде. Че вниманието, което ни отделя, може да му изиграе лоша шега -  в онкологична болница ровенето в лаборатории и центрове за лъчелечение далеч не е безопасно за собственото му здраве начинание”, завършва Константинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай