Задържаха 23-годишен мъж за убийство на съученик

Задържаха 23-годишен мъж за убийство на съученик  | StandartNews.com

Велико Търново. Криминалистите в Горна Оряховица задържаха 23-годишен мъж за убийство на съученик в Горна Оряховица. За броени часове хората от РУП – Горна Оряховица установиха и задържаха заподозрения в извършването на тежкото криминално престъпление, съобщиха от ОДМВР - Велико Търново.

Снощи, около 20,20 ч. в полицейското управление в града е получен сигнал от 51-годишна жена от Горна Оряховица. Тя съобщила на униформените, че е открила тялото на 24-годишния си син, в жилището на свой съученик. На мястото незабавно са изпратени полицейски екипи.

Местопроизшествието е посетено от директора на ОДМВР – Велико Търново гл. инсп. Христо Христов, прокурор от Окръжна прокуратура – Велико Търново, дежурна оперативна група и съдебен лекар.

В хода на разследването е установено, че по-рано същата вечер потърпевшият е отишл в дома на съученика си – 23-годишно момче., където по-късно бил намерен от майка си. При извършения първоначален оглед е установено, че смъртта е настъпила в резултат на нанесени множество прободни и прорезни рани в областта на тялото.

По случая в полицейското управление в Горна Оряховица е образувано досъдебно производство за убийство. Въпреки че се е опитал да се укрие, час и половина след инцидента 23-годишното момче е било открито от служителите на полиция в Горна Оряховица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай