Терор в Дупница от силоваците на Галеви

Отвертката и Каплата пребиха бояджия пред сина му

Терор в Дупница от силоваците на Галеви | StandartNews.com

Дупница. Гардовете на братя Галеви върнаха терора в Дупница. Пламен Галев и Ангел Христов все още се укриват от правосъдието. Силоваците им обаче раздават крошета и бият наред в града. Две от жертвите им дори стигнаха до болница.

Първо пребиха млада дама насред центъра, после две от горилите смазаха от кютек бояджия, и то пред очите на жена му и сина му. Последният терор е от уикенда, когато Васил Капланов-Каплата и Николай Радев-Отвертката набиха 25-годишния гастарбайтер Стоимен Христов.

Мъжът от няколко години работи като бояджия в Англия. Вечерта купонясвал с приятели и вдигнали малко повечко шум в кръчма до плувния комплекс в парк "Рила". В заведението били и двете горили на бившите барети. Те първо направили забележка на бояджията да е по-кротък, но развеселен от алкохола, той започнал да се заяжда с тях и клиентите. Двамата, без да му мислят много, набързо го сритали и изгонили от заведението. Майсторът се прибрал в дома си, но там вдигнал лют скандал на жена си. Като едни истински закрилници на нощната тишина Отвертката и Каплата иззели функциите на полицията. Двамата дошли до дома на бояджията в блок 46, прекратили скандала с жена му и отново го ступали. Този път обаче боят бил по-жесток, защото се наложило майсторът да потърси медицинска помощ в местната болница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай