Сайт върти незаконно сериали

Сайт върти незаконно сериали | StandartNews.com

Бургас/Хасково. Спецакция на антимафиоти от Бургас и Хасково затвори сайт за незаконно излъчване на сериали. В хода на операцията е установен собственикът на интернет портала, чрез който бил предоставян достъп до множество телевизионни сериали, без разрешение от страна на притежателя на правата за разпространение и излъчване. Епизодите били препредавани от качени в популярен сайт за хостинг на видеосъдържание клипове. Антимафиотите идентифицирали и един от активните му потребители, който предимно се занимавал с нерегламентираното разпространение на обектите на авторското право.
Поради множеството констатирани нарушения на правата върху обекти на интелектуалната собственост, достъпът до сайта telenovellastv.alle.bg е преустановен. По случая е образувано досъдебно производство.

От МВР припомнят, че това е поредната успешна акция, реализирана в изпълнение на стратегията на ведомството и плана за действие, приет от “Съвета за защита на  интелектуалната собственост” към Министерството на културата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай