Простреляха бизнесмен, КПП-та на изходите на Хасково

Семейството му има шивашки бизнес, а той се занимава с бойни спортове

Простреляха бизнесмен, КПП-та на изходите на Хасково | StandartNews.com

Стрелба по бизнесмен е имало тази нощ в Хасково. Инцидентът е станал около 01:30 часа. Сигнал в полицията е подал простреляният 33-годишен мъж, съобщава Haskovo.life.

Тай разказал, че бил причакан пред дома си в квартал "Каменни" от непознато лице, която го простреляло в задните части. Възпроизведен бил един изстрел.

Мъжът е откаран в болница в Пловдив, но по непотвърдена информация няма опасност за живота му.

Раненият е дал описание на лицето, което е стреляло по него. В момента полицията издирва лица, които са съпричастни на престъплението. Това е и причината да бъдат завардени изходите на Хасково за Димитровград и Кърджали тази сутрин.

Не е изключено обаче и 33-годишният мъж да се е самопрострелял, твърдят запознати. Семейството му има шивашки бизнес, а той се занимава с бойни спортове.

Случаят е докладван на прокуратурата, образувано е досъдебно производство.

Тази сутрин на изхода на Хасково за Кърджали са поставени полицейски контролно-пропускателни пунктове. Временни КПП-та функционират и на други основни изходни точки.Всички автомобили се пропускат с бавна скорост, за да бъдат огледани от униформените. Някои коли се спират за проверка.На моменти се образуват дълги колони от автомобили преди полицейския пункт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай