Куриоз! Кошери на пчели пълни с кокаин вместо мед

Откриха и кило и половина марихуана

Куриоз! Кошери на пчели пълни с кокаин вместо мед | StandartNews.com

Полицаи откриха пчелни кошери, пълни с дрога в пловдиско село.

В тях имало над 1,5 кг марихуана, както и малко количество кокаин, съобщи "Марица".

До находката полицията стига, след като хваща мъж от Стара Загора с кокаин в Пловдив. Тогава следва претърсване на адресите, които обитава, един от които бил на родителите му в пловдивско село. В апартамента му в Пловдив е намерен кокаин, а в къщата на родителите му - марихуана. Стоката била скрита в пчелните кошери на баща му и била 1,5 кг. Освен трева, униформените открили везна и пликчета за разпределение.

Веднага последвал арест, а от прокуратурата му повдигат обвинение. Мъжът е изправен пред съда, а магистратите му определят най-тежката мярка "задържане под стража".

Според защитата му, която настояла за домашен арест, нямало достатъчно доказателства, които да налагат най-тежката мярка. Твърди се също, че той не живее при родителите си, а само ги посещава от време на време. Според адвокат, това не означава автоматично, че стоката е негова.

Изтъква се, че има малолетно дете, за което трябва да се грижи, както и че е с влошено здравословно състояние. Арестуваният изтъкнал, че марихуаната е за медицински цели - да се ползва от баща му, ако се наложи. Така или иначе съдът не дал вяра на обясненията му и го оставила за постоянно в ареста. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай