Карък! Свалиха номерата на шофьор, после го глобиха, че ги няма

Водачът остава за половин година без книжка

Карък! Свалиха номерата на шофьор, после го глобиха, че ги няма | StandartNews.com

Шофьор се превърна в най-големия карък, след като полицаи му свалиха номерата, а след това техни колеги го санкционираха, че ги няма.

Младежът карал из Карлово в малките часове на нощта. Връщал се от парти. Полицейски патрул обаче го спрял за проверка. Той отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотици. Последвала санкция – сваляне на регистрационните номера на сивата кола с марка „Фоксваген“. Вбесен, шофьорът се изнесъл с мръсна газ и се оттеглил от униформените, съобщи "Марица".

След като поспал и прекрал деня вкъщи, младежът решил отново да се качи и да шпори с возилото. За лош късмет обаче, полицейски патрул го спрял за проверка на бул. „Освобождение“ в Карлово. Служителите на реда видяли, че няма регистрационни табели. При проверката било установено, че автомобилът е регистриран, а регистрационните му табели са били отнети в същия ден поради друго нарушение. Последвал акт на стойност 200 лв., както и отнемане на книжката за 6 месеца.  Санкционираният шофьор обжалвал пред съда, но магистратите били категорични – наказанието остава. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай