Борят се за живота на мъж, открили го вързан гол на Бузлуджа

Бангото станал жертва на отмъщение, твърдят запознати

Борят се за живота на мъж, открили го вързан гол на Бузлуджа | StandartNews.com

Лекари се борят за живота на 34-годишен мъж, който е открит снощи гол  с прободна рана в корема и завързан с тиксо за дърво в подножието на връх Бузлуджа.

Мъжът беше опериран в болницата в Казанлък.

Сигналът за открития вързан в безпомощнос състоянеи човек е подаден на тел. 112 малко след 17 ч. във вторник. Пристигналите на място полицейски служители установили, че мъжът бил с вързани с тиксо ръце и крака и със запушена уста. Той е откаран от екип на Спешна помощ в болницата в Казанлък, където предвид опасността за живота му е опериран по спешност, съобщи dir.bg.

Установена е самоличността на пострадалия - той е на 34 г. от Казанлък с инициали С. С. Провеждат се активни действия по разследването и оперативно-издирвателни мероприятия, насочени към установяване на извършителя и причините за деянието. Извършен е оглед на местопроизшествие, предстои да бъде изготвена съдебномедицинска експертиза, която да определи степента на причинената телесна повреда.

По информация на местния сайт PressTV пострадалият е Стефан., известен с прякора Бангото. Мъжът работи като хамалин и е добре известен на полицията. Той е с дебело криминално досие. Бил агресивен по нрав, предизвиквал конфликти и побои, често заплашвал с нож.

Причина за това да бъде вързан за дървото е побой над млад мъж в Казанлък, извършен от Бангото. Пострадалият се оплакал на брат си, който пък организирал и изпълнил отмъщението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай