Татяна Буруджиева: Ще имаме редовен кабинет (ВИДЕО)

Вариантите за това са два, казва топ политологът

За разлика от голяма част от колегите ми аз мисля, че след изборите на 9 юни България ще има правителство. Това заяви във видео интервю в студиото на „Стандарт“ -  „Избори 2024“ политологът доц.  Татяна Буруджиева.

Вариантите за това са два, уточни тя: отново евроатлантически кабинет или от типа  на „националното спасение“, но без ПП.
 
Университетският преподавател е категорична, че вдясно ще има прегрупиране и интерес към партии като „КОД“. Вляво предстои консолидация, но след като приключат вътрешнопартийните и междуличностни битки.

ДПС разтварят ветрилото и правят заявка за директно участие във властта, счита още доц. Буруджиева. 

Що се отнася до бъдещ партиен проект на президента Румен Радев политологът е категорична, че  това може да се случи едва  след  като приключи  вторият му мандат на „Дондуков“ 2. 

В интервюто с доц. Татяна Буруджиева ще видите още: 

* Ще се завърнат ли ПП-ДБ във властта?

* Възможен ход: правителство на националното спасение

* Кога ще се роди партията на президента Радев?

* Какво е бъдещето на ДПС?

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Протест на "Възраждане" спря украинска делегация, дошла за безплатни реактори от "Белене"

Протест на "Възраждане" спря украинска делегация, дошла за безплатни реактори от "Белене"

Според предварителна информация американски и украински официални лица е трябвало да огледат днес площадката на АЕЦ "Белене" - служители на Държавния...

Коментирай
2 Коментара
Красимир
преди 2 седмици

Какво съгласие, бе госпожо Буруджиева! На какво да се съгласят? На унищожаването на държавността ли? Такова съгласие дори не е необходимо. На всички им идва от вътре, да се докопат до властта и да извлекат облагите от нея, без да свършат това, за което са избрани. Отвратен съм от всички гладни и жадни за власт некадърници. Няма да загубя повече и минута от живота си, за да отида на избори. На никого не вярвам, а без вяра какъв глас очакват от мен?

Откажи