Героинята Vi от League of Legends пристига във Fortnite

Геймърите отново могат да свалят екипировката и на Jinx

Героинята Vi от League of Legends пристига във Fortnite | StandartNews.com

Феновете на Arcane от Riot се наложи да чакат дълго преди да се появи вторият сезон на анимационната поредица. Появява се обаче възможност да изиграете няколко мача във Fortnite с нов герой от сериала. Epic Games добавя сестрата на Jinx - Vi - в магазина на battle royale играта. Желаещите могат да се сдобият с нейния костюм заедно с няколко тематични предмета.

За съжаление Vi няма да се предлага с характерните ѝ ръкавици Hextech. Вместо това Epic ще предложи чука на Warden Hammer, който според компанията е "предпочитаното оръжие на героинята". Ако закупите скина чрез Arcane Vi Bundle, ще получите и радикалния екран за зареждане Piltover's Finest.

Също така, ако сте пропуснали възможността да си купите скина на Jinx при дебюта му през ноември, сега имате още една възможност да го добавите към колекцията си. Epic позволява отново свалянето му с пакета Jinx Arcane.

Този вид партньорства между различните игри станаха много популярни във Fortnite в последно време. Няколко пъти в месеца гостуват най-различни герои, така че можем да предположим – предстои да видим още много герои от League of Legends тепърва.

A тук ще намерите още технологични новини!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай