Мерилин Менсън имал стая за изнасилвания

Певица със шокиращи разкрития за рокаджията

Мерилин Менсън имал стая за изнасилвания | StandartNews.com

Шокиращи разкрития за Мерилин Менсън направи американската певица Фийби Бриджърс. Тя обяви в Туитър, че Менсън имал „стая за изнасилвания“ в дома си. Бриджърс посетила дома на Менсън с компания приятели, когато била тийнейджърка. „Бях му голяма фенка. Едно от помещенията в дома той нарече „стая за изнасилвания“. Тогава си помислих, че има чудовищно чувство за хумор, но от този момент нататък престанах да му бъда фен“, споделя 26-годишната изпълнителка. Тя обяви, че подкрепя всички жени, направили разкрития за тормоза, на който са били подлагани от рокаджията.

ВИЖ ОЩЕ: Пет жени обвиниха Мерилин Менсън

Фийби твърди, че представители на лейбъла, с който е работил Мерилин Менсън, някои музикални мениджъри и членовете на неговата банда са знаели за характера и изстъпленията му, но са си мълчали, а сега се правят на шокирани от обвиненията към него.

Вече 15 жени са разказали за физическо или психологическо насилие, упражнено върху тях от Менсън. Крак повлече звездата от сериала „Светът на Дивия запад“ Евън Рейчъл Ууд. Тя е имала връзка с музиканта в периода 2007-2010 г.

Бившата съпруга на Мерилин Менсън – бурлесковата танцьорка и модел Дита фон Тийз, обаче защити музиканта. В Инстаграм тя заяви, че за 7 години отношения тя никога не се е сблъсквала с подобно поведение от страна на мъжа си. „Ако се бях сблъскала, нямаше да се омъжа за него през декември 2005-а“, пише тя и признава, че причина за развода им били наркотиците и съпружеските изневери на Менсън. Бракът на Дита с Мерилин издържа по-малко от година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай