Издание обяви Третата световна война! НАТО влиза в Украйна

Иначе украинците постепенно губят войната

Издание обяви Третата световна война! НАТО влиза в Украйна | StandartNews.com

НАТО започва да разполага бойни части в Украйна. Войници от Полша, Франция, Великобритания, Финландия и други страни от НАТО пристигат в голям брой. Въпреки че Русия твърди, че в Украйна има над 3100 наемници, тези новопристигнали войски не са наемници. 

Те са в униформи, а родната им страна е обявена чрез отличителни знаци. Те са съсредоточени предимно в западната част на страната. Въпреки че в някои случаи са близо до същинските бойни действия в източната част.

НАТО обявява, че това не са редовни войници, а са в Украйна, за да обслужват сложната западна техника. Но ако те стрелят по руснаците, единственият правилен начин да се тълкува присъствието им е, че играят активна роля в стрелковата война.

Повече или по-малко това е същата схема, която САЩ използваха, когато изпратиха „съветници“ във Виетнам. Всъщност това бяха американски специални части, които участваха в бойни действия.

Администрацията на Байдън, поне за публична „консумация“, заявява, че е против изпращането на войници на НАТО в Украйна.

Но в действителност Байдън може би изчаква преизбирането си, за да даде заповед американски войници да се бият в Украйна. 

След като Байдън бъде преизбран, той ще бъде с развързани ръце. Неотдавнашното приемане на законопроекта за 60 млрд. долара за въздушния транспорт в Украйна е сигнал, че Конгресът ще се съгласи с всичко, което администрацията на Байдън иска да направи, за да се „бори с руснаците“.

Институцията за национална сигурност се страхува от руска победа в Украйна. Тя би представлявала сериозен провал в американската стратегия за сигурност. Би била удар, дори фатален, за НАТО.

Според сведенията руската армия сега е с 15% по-голяма, отколкото преди войната в Украйна. Тя е и много по-опитна. А руснаците са намерили начини да се справят с високотехнологичните системи на САЩ, като използват заглушаване и подслушване.

Консенсусното мнение в институцията за национална сигурност на САЩ е, че Украйна губи войната с руснаците и потенциално може да бъде изправена пред колапс на армията си.

Планът на НАТО да се опита да предотврати катастрофата изглежда е да запълни пропуските в украинските сили чрез внос на „съветници“, като изчака САЩ да ангажират армията си в битката след изборите през ноември.

Руснаците знаят това и се надпреварват да се опитат да сринат украинската армия преди Байдън да се върне на поста си, ако действително го направи. Ако руснаците успеят, ще бъде избегната по-голяма война в Европа. В противен случай, с въвеждането на американските сили, Европа ще бъде потопена в Трета световна война, пише  хонконгското издание The Asia Times

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Веселин
преди 1 седмица

Не хлашете хората с глупости! Не са хожелали, не са решили проблема бързо. Бързата капитулация Не е изгодна за запада. Имайте търпение и ще бъдете свидетели на един нов световен ред, с променена Русия!

Откажи
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи