Тревога за титлата бият в "Лудогорец"

Тревога за титлата бият в "Лудогорец" | StandartNews.com

Липсва мотивация, призна Георги Дерменджиев

"Лудогорец" може да сдаде предсрочно титлата. Такива страхове разтресоха Георги Дерменджиев след издънката 0:0 със "Славия" у дома. Шампионите останаха извън челната тройка и са на 7 точки от лидера ЦСКА.

"Изключително много точки изпуснахме. И ще става все по-трудно да ги наваксваме. Ако това нещо не се разбере от играчите, ще стане много сложно", отсече треньорът на тима от Разград.

"Хубаво е, че почивката идва сега. Футболистите ще могат да си починат. Не броя тези, които са извикани в националните отбори", продължи Дерменджиев. Той призна също, че проблемът на тима е мотивацията за мачовете от родното първенство.

"Вярно, заслужиха си Шампионската лига, но трябва да се направи и преход към родното първенство. Направихме две добри неща в началото на мача със "Славия" и си помислихме, че ще спечелим леко. Гледахме снизходително, а минутите си течаха. Нямаме оправдание за тази игра", каза още треньорът.

Дерменджиев намекна също, че част от футболистите, които се появиха като титуляри срещу "белите", са разочаровали.

"Те трябва да се представят на ниво, но се оказа, че имаме незаменими хора. Това е ядрото, което изнася срещите от Шампионската лига. Всички обаче са професионалисти, плаща им се да тренират и да играят", завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай