Сряда,

Силен старт на кандидатстването в НСА

От: Пламен Вълков -
Силен старт на кандидатстването в НСА
A
A
A

Засилен интерес отчита Национална спортна академия „Васил Левски“ в първите дни на кампанията по прием на документи за кандидатстване.

Оказва се, че месеците на извънредно положение в страната, предизвикано от разпространението на COVID-19, не са повлияли на желанието на много млади хора да изберат НСА за свое висше училище, в което да продължат професионалното си обучение и подготовка за бъдеща кариера.

            От своя страна ръководството на Спортната академия, след решения на Академичния съвет, направи всичко възможно да се съобрази със ситуацията и да облекчи максимално кандидатстването.

            Периодът за подаване на документи за кандидатстване е от 22 юни до 10 юли (включително), като се очаква пикът да е в края на следващата седмица, когато всички зрелостници в страната вече ще са получили дипломите си за завършено средно образование.

            Тази година НСА осигури на кандидат-студентите допълнителната възможност да подават документи  чрез смартфон или компютър на адрес: https://ksk.nsa.bg:8443/2020. Запазват се опциите за подаване лично на необходимите документи, като това става в Ректората на НСА – Студентски град или в бюрата на Центровете за кандидатстудентска подготовка и информация в страната.

            Конкурсният изпит по документи ще е на 12 или 13 юли, а обявяването на всички оценки за образуване на бал ще е на 15 юли 2020 г.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички