Напрежение в ПСЖ. Мбапе със спешен ход

Какво става

Напрежение в ПСЖ. Мбапе със спешен ход | StandartNews.com

Френският национал Килиан Мбапе е провел спешна среща с треньора на ПСЖ Луис Енрике. Причина за това е решението на 53-годишния специалист да залага все по-малко на нападателя в последните мачове.

Откакто се разбра, че 25-годишната футболна звезда ще напусне парижани след края на сезона, Мбапе беше заменен два пъти, а веднъж дори не беше в стартовия състав.

Спортната телевизия ESPN твърди, че след нулевото с Монако в петък, когато Килиан Мбапе беше заменен на почивката и догледа мача от ложите, а не от пейката, нападателят е поискал разговор с Луис Енрике.

Френското издание „Екип“ съобщава, че нападателят не е доволен от действията на управата на ПСЖ. Според него ръководството на клуба не е уважило искането му сам да съобщи на феновете, че напуска парижани след края на сезона.

Вместо това ПСЖ обяви, че няма да има преподписване на изтичащия през лятото договор на Килиан Мбапе. Това е разрушило предишните добри отношения между екипа на френския национал и управата на клуба от „Парк де Пренс“. В момента дори връзките между двете страни са обтегнати, пише БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи