МБапе спаси ПСЖ от голям резил в Шампионска лига

Борусия Д вече е на осминафинал

МБапе спаси ПСЖ от голям резил в Шампионска лига | StandartNews.com

Борусия Дортмунд си осигури класиране на осминафиналите в Шампионската лига след победа с 3:1 на "Сан Сиро" срещу Милан. Германците имат 10 точки в група F и са недостижими за третия в подреждането.

Милан пък остана последен с пет точки, но все още с минимални надежди, че може да продължи напред. За това обаче е нужна задължителна победа в Нюкасъл.

ПСЖ бе на косъм от почти сигурно сбогуване с Шампионската лига, но Килиан Мбапе спаси парижани.
Френският тим стигна до равенство 1:1 с Нюкасъл.

Португалците Жоао Кансело и Жоао Феликс бяха в основата на обрата за Барселона с 2:1 над Порто. Успехът на практика гарантира мястото на каталунците в осминафиналите на Шампионската лига. 

Така Барселона събра актив от 12 точки от 5 мача в Група Н и е с три повече от преследвачите си Порто и Шахтьор Донецк. В последния си мач от групата на 13 декември тимът на Шави Ернандес ще гостува на Антверп, докато Порто и Шахтьор Донецк ще имат директен сблъсък в битката за елиминациите.

Манчестър Сити обърна от 0:2 до 3:2 РБ Лайпциг на своя стадион "Етихад" и спечели група "G" на Шампионска лига. 

"Гражданите" имат пълен актив от 15 точки кръг преди края, докато германците са с 9 пункта и завършват на 2-ро място.

В директната битка за 3-то място Йънг Бойс победи с 2:0 Цървена звезда и напролет ще играе в Лига Европа, докато сръбският гранд остава на дъното.

Лацио също се класира напред след успех с 2:0 над Селтик, а Атлетико М победи с 3:1 като гост Фейенорд и също е с големи шансове за красиране в елиминациите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Petrova Gergana
преди 4 месеца

..Bo rusia Dortdrum..DRUM back ..go again home!!!!

Откажи