"Лудогорец" хвърля Хамза във финала

"Лудогорец" хвърля Хамза във финала | StandartNews.com

Юнес Хамза може да дебютира за "Лудогорец" още в утрешния финал за суперкупата срещу "Ботев". Тунизийският нападател пристигна първи в Бургас и изчака отбора. "Щом Юнес Хамза е наш футболист, значи може да играе", каза треньорът Георги Дерменджиев, "Излизаме да спечелим трофея. Нашата програма е такава, че разпределяме футболистите да бъдат свежи".

Далеч по-емоционален беше треньорът на "Ботев" Вили Вуцов. "В България, когато нещата са подредени добре, трима-четирима треньори са винаги на клона. Такива като мен чакат и се сещат за тях в тежките моменти. Но аз не се страхувам да се върна в дълбоките води и да се преборя. Не се съмнявам в това, че "Ботев" ще бъде фактор", коментира пред БНТ Вили Вуцов и мина към селекцията, "В "Ботев" за разлика от други места няма платена публика. Всички до един от феновете ми казват "Не се притеснявай, ние сме зад вас, вървете напред с този млад отбор", добави Вуцов.

И накрая хвърли бомбата. "В световен план бих искал да съм треньор на "Манчестър Юнайтед". От известно време съм раздвоен в полза на "Реал". Но там не се виждам. Аз съм реалист човек. Първо трябва да минеш през Сегунда дивисион - "Елче", "Виляреал". В България в момента се чувствам щастлив в "Ботев". В подкрепата на хората нямам съмнение. Просто искам малко късмет", завърши Велислав Вуцов.

Дерменджиев привлече помощник

в "Лудогорец". Това е Стефан Генов, който водеше "Локо" (Пд), "Черно море" и "Локо" (Сф). Чечо помагаше и на Христо Стоичков в краткия му престой начело на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай