Край! Бивша звезда на Челси и Реал Мадрид взе съдбовно решение

По време на 16-годишната си кариера той спечели Висшата лига, Лига Европа и Ла Лига

Край! Бивша звезда на Челси и Реал Мадрид взе съдбовно решение | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Еден Азар обяви оттеглянето си от професионалния футбол на 32-годишна възраст. Бившият футболист на Челси беше без клуб, след като напусна Реал Мадрид през това лято. По време на 16-годишната си кариера Азар спечели Висшата лига, Лига Европа и Ла Лига.

"Трябва да се вслушваш в себе си и да кажеш стоп в подходящия момент. След 16 години и повече от 700 изиграни мача реших да прекратя кариерата си на професионален футболист".

"Успях да реализирам мечтата си, играх и се забавлявах на много терени по света. По време на кариерата си имах щастието да срещна страхотни мениджъри, треньори и съотборници - благодаря на всички за тези прекрасни времена, ще ми липсвате".

"Специални благодарности на семейството ми, на приятелите ми, на съветниците ми и на хората, които са били близо до мен в добри и лоши времена".

"И накрая, огромна благодарност към вас, моите фенове, които ме следвахте през всичките тези години и за вашата подкрепа навсякъде, където съм играл. Сега е моментът да се наслаждавам на близките си и да имам нови преживявания. Ще се видим скоро извън терена, приятели мои", написа Азар в Инстаграм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай