Клоп: Искам да виждам как играчите се забавляват на терена

Клоп: Искам да виждам как играчите се забавляват на терена | StandartNews.com

Новият мениджър на "Ливърпул" Юрген Клоп даде втората си пресконференция начело на отбора преди важното гостуване на "Тотнъм" в събота от 14:45 ч. Той говори за първата му седмица на "Мелууд", както и за футболистите, с които разполага за мача пред уикенда.

За първата седмица в клуба. "Имахме три страхотни тренировки. Момчетата слушат, разбират какво искам от тях. Не е времето да променяме нещата драстично", каза Клоп.

За футболистите, които са на разположение срещу "Спърс".

"Гледам футбол през целия си живот и знам много неща за новите ми играчи. Не ме интересува какво са направили миналата седмица или преди две седмици. Интересува ме само да достигнат пълния им потенциал за мача с "Тотнъм". Всичко ще се получава по-добре, ако бях поел тима преди 6 седмици, но не живеем в перфектен свят и трябва да се адаптираме към ситуацията. Така че, това не е никакъв проблем за мен", отсече германецът.

За повишените очаквания към него и "Ливърпул".

"В момента най-важното е да тренираме често и възможно най-дълго, а не да мислим за очакванията на другите хора. Не чета пресата често, така че, не знам какво очакват хората от нас и под какво напрежение ни поставят. Аз сам създавам напрежението около себе си. Нямам нужда някой да ми казва, че трябва да спечеля трофеи тук, аз го знам", заяви категорично мениджъра на "мърсисайдци".

За гостуването на "Тотнъм".

"Трябва да сме готови на сто процента за този мач и да му се насладим. Искам играчите да се забавляват. Ще се изправим срещи доста добър отбор, които играят заедно продължително време. Може би имат някои проблеми с контузии или други неща, но са добър отбор. Ние знаем как те искат да играят, това е важно, но по-важно е да анализираме нашата собствена ситуация. Но накрая на деня, всичко се решава на терена", завърши Югрен Клоп.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай