Съдията към бащата–изверг: По-добре решетки, отколкото в махалата (ОБЗОР)

Съдията към бащата–изверг: По-добре решетки, отколкото в махалата (ОБЗОР) | StandartNews.com

За теб е по-добре да си в ареста, защото не се знае какво те чака в махалата. Така се обърна към бащата –изверг на пребитата Станка съдия Красимир Гайдаров, който определи обвиняемият да остане за постоянно зад решетките.25-годишният Милко Стоянов, който е обвинен в опит за умишлено убийство на невръстната си дъщеричка, беше докаран в съда, целия в синини и рани. Както писа „Стандарт"вечерта след зверския побой над детето си, той буквално е бил смлян от съседите, станали свидетели на семейната драма. Полицаите, които дошли да го арестуват, едва го отървали от сигурен линч.

"Не съм бил детето си, бих жена си, защото тя го би. След това комшиите ме биха. Никога не съм го удрял. Жена ми замина бременна във Франция да проституира и се върна след година", каза пред магистратите насилникът. Той е и с повдигнато обвинение за блудство с дъщеричката му.

Момиченцето, което е едва на година и 9 месеца, беше прието по спешност на 2 юни в реанимацията на УМБАЛ "Св.Марина", където продължава да е в кома и на командно дишане.

Според първоначалните експертизи детето било пребивано жестоко в продължение на 10 дни. По цялото му тяло има множество наранявания, които са засегнали 4 различни области и органи от жизнено важно значение. Състоянието му е толкова тежко, че дори лекарите, които се грижат за него трудно понасят гледката с рани.Няма место по което да не е нахапано момиченцето, включително следи от зъбите на изверга има по пръстчетата на ръчичките и крачета, които са лакирани, научи „Стандарт".

Законът предвижда за опит за умишлено убийство затвор от 15 до 20 години, доживотен или доживотен без право на замяна.А за блудството –наказанието е от 1 до 5 години затвор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай