Петрич ще харчи по-малко за осветление

Петрич ще харчи по-малко за осветление | StandartNews.com

Уличното осветление в община Петрич ще бъде модернизирано. Това е поредната стъпка на ръководството на кметството за оптимизиране на разходите. За целта е открита процедура за избор на изпълнител по проект "Изработване на обследване за енергийна ефективност на съществуващата система за улично осветление и иработване на инвестиционен работен проет за реконструкция на лампите". Максималната стойност на обществената поръчка е 60 000 лева.

Задачата е да се повиши енергийната ефективност на системата за улично осветление, намаляване на консумацията на енергия, а в резултат на това – понижаване на емисиите парникови газове.

Изпълнителят трябва да предложи в доклада от обследването за енергийна ефективност на системата за улично осветление варианти за въвеждане на нови системи и технологични решения. Да осигури енергиен мениджмънт, който гарантира прецизност на разходите за електропотребление, адаптивно улично осветление, което да е ефективно и икономично.

Фирмата трябва да извърши сравнителен технически и икономически анализ на всички възможности. Победителят в процедурата ще бъде избран по критерия „Икономически най-изгодна оферта".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай