Видеостена събра феновете без билети

Видеостена събра феновете без билети | StandartNews.com

На 1/2 финала с Франция

Данчо Лазаров избран в ръководството на европейския волейбол

Истерията към волейболните национали достигна върха си в часовете преди 1/2 финала с Франция в "Арена Армеец". Организаторите направиха всичко възможно, за да презаверят билетите, които бяха за началния час на първия полуфинал между Италия и Словения, като беше поставено ограничение за покупка на максимум 4 пропуска.

Въпреки това касите на залата за пореден път бяха атакувани от фенове още по обяд. Част от тях изкупиха билетите, които останаха от "полската квота" преди отпадането на Полша, но интересът не секна. За да облекчат привържениците на волейбола, организаторите приканиха тези, които не са се доредили за билети, край видеостената във фензоната до залата. Районът около залата още от обяд стана труднопроходим заради задръствания, а полицията засили мерките за сигурност заради многобройното присъствие и заради информациите за черна борса на билети.

Преди мача президентът на федерацията Данчо Лазаров беше избран официално в Борда на директорите на европейската конфедерация на генералната асамблея в София. На нея сърбинът Александър Боричич беше избран за президент. А първият полуфинал днес започна с гаф, като химнът на Италия беше пуснат само до средата.

Владо Николов отваря училище за таланти

Волейболният национал Владо Николов, който е и президент на "Левски", ще стартира училище по волейбол, което ще носи неговото име, съобщи официалният сайт Levskivc.bg. В него желаещи от всякакви възрасти ще получат шанс да поиграят край мрежата. Юношите, които покажат талант, ще получат "повиквателни" в представителните отбори на синия клуб. "Давам името си на клуба, за да се знае, че всичко е сериозно, обясни Николов. - Така ще гарантирам, че всеки, който запише детето си, или сам се запише, ще намери онова, което търси в залата - треньори, условия и спортуване на топло. Защото може да не ви се вярва, но днес в София няма нито една отоплена волейболна зала."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай