Жури и публика смаяни от гласовете в X Factor (ВИДЕО)

Жури и публика смаяни от гласовете в X Factor (ВИДЕО) | StandartNews.com

Журито и публиката на X Factor бяха изумени от таланта и неповторимите гласове на тазгодишните участници в музикалното шоу.

Новата песен на Адел, която завладя милиони меломани само две седмици след официалната премиера, беше представена за първи път на българска сцена от  Виктория Георгиева. Тоталният хит Hello пристигна на сцената по време на Нощта на любовните песни, за да впечатли феновете на шоуто с уникално изпълнение на дамата от отбора на Криско. „Ти твориш нещо ново на тази сцена с всяко твое излизане", коментира Люси изпълнението на Вики.

Стивън Ачикор вдигна публика и жури на крака с майсторско пеене и умела актьорска игра. „Не ме подведе нито за миг”, категоричен беше гордият ментор на „25+” Магърдич Халваджиян. Той добави, че претендентът от Нигерия е последвал не само съветите за песента, но и за играта с камерата.

A.V.A се утвърдиха като „най-хипнотизиращата група” на вечерта с лиричното изпълнение на Time After Time, а Кристиян Костов завладя сърцата на нежната част от публиката с популярното парче на Sam Smith – I Know I’m Not The Only One. Дарина Йотова отново се утвърди като един от необикновените изпълнители в четвърти сезон на шоуто, представяйки оригинална интерпретация на Try на Pink под звуците на роял. Достоен финал на вечерта постави чаровната дама от Кипър – Християна Лоизу, с песен на нейния музикален кумир Селин Дион.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай