Ванеса Паради пак защити Джони Деп

Познавам го от 25 години и той не е агресивен човек, заяви майката на двете му деца

Ванеса Паради пак защити Джони Деп | StandartNews.com

Френската звезда Ванеса Паради отново защити Джони Деп в разгара на съдебното му дело с Амбър Хърд. Американцът има две деца от актрисата певица – Лили-Роуз и Джон. Двамата бяха заедно 14 години, преди да се разделят през 2012-а.

„Познавам го от над две десетилетия и заедно отгледахме децата ни. През цялото това време той беше мил, щедър, грижовен баща и никога не е бил агресивен. Никога не ми е посягал през всичките тези години и обвиненията срещу него не звучат правдоподобно. За жалост, хората вярват на тези неверни твърдения и така те опетниха репутацията му и ощетиха кариерата му“, написа французойката за „The Blast“.

Паради е поредната звезда, която защитава публично Деп и втората негова бивша партньорка, която се кълне за невиността му. Пенелопе Крус заяви, че Джони й е близък семеен приятел и не може да повярва на обвиненията срещу него. Бившата му годеница Уинона Райдър заяви, че самата идея той да проявява агресия е пълната противоположност на човека, когото тя познава и е обичала в миналото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай