Убитият Александър Антов е бил дизайнер на елита

Убитият Александър Антов е бил дизайнер на елита | StandartNews.com

Най-известните и тиражирани личности от политиката, бизнеса, спорта и развлекателната индустрия са клиенти на Антов. Премиерът е верен на "българското", още от времето, когато беше главен секретар на МВР. В гардероба на Бойко има повече от дузина костюми, шити по поръчка в "Агресия" – в черно, тъмносиньо, беж и кафяво. Върху тях дискретно пише "ръчна изработка". Името му обикновено е извезано върху вътрешния десен джоб на сакото. Кройката е леко вталена и много елегантна, въпреки че Борисов понякога напразно настоява за по-обемни ширини.

Любимите сака от рипсено или гладко кадифе на генерала също са с марката. За всичките си досегашни официални визити в САЩ Борисов обличаше костюмите на "Агресия" и се хвалеше патриотично, че не се дава по елегантност на Барак Обама. Дори се пошегува, че при една от срещите с колегата от Белия дом са установили, че са в почти еднаква визия. Борисов носи и одеждите на "Скабал", представяни от фирмата на Антов в България. Обличат ги президенти, магнати и футболни величия като Дейвид Бекъм. За всичко това обаче Антов подхвърляше сдържано само пред приятели и не желаеше да се хвали по медиите. За Борисов се разчу, когато министър председателят дойде напълно неочаквано на ревю в Японския.

Тогава самият той разказа, че в гардероба му има най-вече модели на Антов. В ателиетата на "Агресия" преди години бродираха специални монограми и върху саката и ризите за Цветан Цветанов – Tzv Tzv. Президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов беше пръв приятел с Антов и цялата му фамилия. Неслучайно Вальо "зае" прочутата си физиономия за уникалната линия Hand made. Компанията прави одеждите на националите и олимпийците ни, подарява абитуриентски костюми на деца-сираци от цялата страна. Азис, Иван Динев-Устата, Ники Кънчев, Орлин Горанов са сред мачовците, които не само се обличат в "Агресия", но и навсякъде хвалят продукцията й.

Ерол Садъков, синът на някогашния треньор на юношите по футбол Аян Садъков, преди време също спечели привилегията да бъде посланик на шика, подписан от Антов. Петко Димитров, съсобственикът на "Найт флайт" дълго беше по билбордовете, наконтен с дрехите на модната къща. Екипите на "Агресия" винаги са шиели с най-качествените, авангардни и високотехнологични тъкани – поръчани само за тях в италианските фабрики или на международния пазар. Най-често са от заводите, в които произвеждат текстил "Черути" и "Дзеня". Във фирмените бутици се харчат още "Келвин Клайн джинс", "Поло Ралф Лорън", "Карло Кадео".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай