Три зодии стават неприлично богати през май

Ето които са галениците на съдбата в следващите дни

Три зодии стават неприлично богати през май | StandartNews.com

Три зодии стават неприлично богати през май. Това сочат звездите, твърдят астролози. Разберете дали сте сред късметлиите, които ще се къпят в пари през започващия месец. 

ВОДОЛЕЙ - Може да получите неочакван бонус или увеличение на заплатата, а освен това това е добър месец за продажба на недвижими имоти. Ако наскоро сте инвестирали пари, може да забележите, че приходите ви са започнали да се увеличават.
Използвайте този положителен период, за да подобрите финансовото си състояние.

РИБИ - Месец май ще бъде страхотен за вашите финанси. Вероятно ще имате повече пари, отколкото очаквате, което ще ви позволи да получите нещо, което сте искали отдавна. Може да ви изненадат с предложение за нова работа, която е по-добре платена. Това е страхотно време да изплатите дълга и да започнете да спестявате.

ДЕВА - През май ще получите финансова подкрепа от близък приятел или член на семейството. Мнозина ще получат повишение или награда за усилията си и добрите резултати в работата, докато някои ще се преместят на по-високо платена позиция. Този месец може да бъде добър и за инвестиции, но само ако сте внимателни и проверите всички възможни рискове, преди да вземете решение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай