Страхотен ден за две зодии, на друга се стоварват неприятности

Ето какво показват звездите

Страхотен ден за две зодии, на друга се стоварват неприятности | StandartNews.com

ОВЕН

Денят ще бъде благоприятен за общуване. Лесно ще се разбирате с другите и ще бързо ще се ориентирате какво се иска и очаква от вас. Ще получите необичайна покана и няма да съжалявате, ако се отзовете. Ще имате възможност да посетите непознати места и да се запознаете с интересни хора. 

ТЕЛЕЦ

Спокоен ден, през който може да отделите време за приключване на някои домашни задължения. Бързо ще се справите с тях благодарение на предложената ви помощ. Благоприятно време ще бъде и за творчески дейности. Неочаквано ще ви дойдат гости, които ще донесат добра новина.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е добър. Началото му може да бъде доста напрегнато, особено за тези от вас, които са си поставили доста задачи. Споразумения може да бъдат нарушени, което ще  предизвика някои неразбории, а част от ангажиментите ще трябва да бъдат отложени. Това ще ви осигури повече време за почивка. 

РАК

Днес ще имате много интересни хрумвания. Едва ли ще могат ли да бъдат изпълнени веднага, но ще имате възможност да ги обмислите и да решите откъде да започнете и как да продължите. Денят ще донесе някои неочаквани събития, на които със сигурност ще се зарадвате.

ЛЪВ

Днес забравете за работата и се наслаждавайте на почивния ден. Близки с удоволствие ще ви правят компания и ще ви затрупат с интересни предложения. Възможно е да получите покана за разходка извън града. Възползвайте се. 

ДЕВА

Денят ще бъде ползотворен и интересен и ще имате време да свършите повече работа, отколкото сте планирали. Ще успеете да разрешите въпроси, които са предизвикали много вълнения  и ще се почувствате по-уверени. Пазаруването днес ще ви достави голямо удоволствие. 

ВЕЗНИ

Малко вероятно е сутринта да избегнете спорове и разногласия, особено ако вие и вашите близки трябва да свършите нещо важно. Има риск да не бъдете разбрани правилно, затова бъдете търпеливи и се опитайте да предотвратите назряващите конфликти. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

СКОРПИОН

Обърнете внимание на тези, които са ви скъпи. Днес вашето внимание и грижи ще бъдат особено важни за тях. Бързо ще се справите с битови и семейни дела и решите някои дребни домашни проблеми. Някои от вас ще имат доста ангажименти, но няма да се чувстват уморени. 

СТРЕЛЕЦ

Чудесен ден за срещи с хора, с които споделяте общи интереси. Ще имате много теми за разговор и ще получите информация, която скоро може да ви бъде полезна. Не е изключено и началото на приятелска или романтична връзка. 

КОЗИРОГ

Денят е подходящ за равносметка и планиране на дейности през следващите дни. Бъдете реалисти и не се захващайте с повече неща, отколкото може да свършите. Възможно е от неочаквано място да получите добри новини, което доста ще ви обърка. Не давайте воля на емоциите си.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за всякакви срещи. Възможно е точно днес да разрешите дългогодишен конфликт. Взаимоотношения, които напоследък са били трудни и объркващи, ще се върнат към по-добро, ако поемете инициативата. Намерете време и за почивка.

РИБИ

Денят ще е благоприятен, лек и ползотворен. Ще сте страхотни както в познатите неща, така и в съвсем новите. Много от вас бързо ще научат всичко, което може да им бъде полезно в близко време.

"Марица"

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай