София Вергара посочи причината за развода си

Разногласията в крайна сметка са довели до него, казва тя

София Вергара посочи причината за развода си | StandartNews.com

София Вергара разказа повече за развода си с Джо Манганиело. В ново интервю за испанския вестник El País 51-годишната актриса разкри, че тя и 47-годишният Манганиело не са били на едно и също мнение, когато става дума за разширяване на семейството им. Тя каза, че разногласията в крайна сметка са довели до развода им.

"Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми е по-млад - той искаше да имаме деца, а аз не исках да бъда майка на тази възраст", обясни звездата от "Гризелда". "Чувствам, че не е честно към бебето. Уважавам всеки, който го прави, но това вече не е за мен", каза още тя.

Вергара, която има син Маноло с бившия си съпруг Джо Гонзалес, допълва: "Имам син на 32 и съм готова да бъда баба, а не майка. Така че, ако любовта дойде отново, той също трябва да има собствени  деца".

През юли Вергара и Манганиело публикуваха съвместно изявление, в което казаха, че след седем години брак са взели "трудното решение" да се разведат. Два дни по-късно Манганиело подаде молба за развод, като посочи "непреодолими различия" като причина за разтрогването на брака.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай