Силвия Вачкова още мечтае Владо Пенев за зет

Марта и Владо изживяват бурна студентска любов преди повече от 30 години

Силвия Вачкова още мечтае Владо Пенев за зет | StandartNews.com

След като отпразнува 80-ия си юбилей и пребори коронавируса, Силвия Вачкова се изказа относно връзката на дъщеря й Марта с Владо Пенев. Вдовицата на великия актьор Григор Вачков продължава да мечтае някой ден да може да нарече Пенев свой зет. 

"Съсипа си живота, като не се взе с Владко навремето. Още не е късно, и двамата сте сами, какво чакате", заявила Силвия на дъщеря си навръх рождения си ден. "Не ми остава много на този свят, искам преди да си отида да ви видя съпруг и съпруга", не спирала да повтаря по-възрастната Вачкова, пише "Марица".

Марта обаче само въздишала и давала уклончиви отговори, че любовта й с бившия министър на културата може да е в миналото, но приятелството им е вечно. Те изживяват бурна студентска любов преди повече от 30 години. И днес са изключително близки и често се уединяват в наследствената вила на актрисата в село Бойковец. 

“Не се ожених за него, защото съм луда, луда! Той е моногамен човек, отдаден само на жена си и детето си. Страхотен домошар, къщовник”, коментира Марта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай