Българка е първата жена водещ на "Стани богат" в Източна Европа

Ето коя е тя

Българка е първата жена водещ на "Стани богат" в Източна Европа | StandartNews.com

Предаването “Стани богат” ще продължи излъчването на своите благотворителни издания - “Въпрос на бъдеще”. То както и в предишните си части има достойна кауза, а за пръв в цяла Източна Европа ще го води жена. Това е добре познатата водеща Мария Силвестър.

Тази неделя (2 юли) от 20:00 ч. по bTV три нови тандема ще се впуснат из лабиринтите на знанието в подкрепа на инициативата Операция „Плюшено мече“, която е посветена на сбъдването на детските мечти. Вече шеста година сдружението ръководи целогодишната менторска програма „Скритите таланти на България“, която дава шанс на даровити младежи, лишени от родителски грижи или в риск.

Операция „Плюшено мече“ помага на тези деца да влязат в университет, за да завършат висшето си образование или да се квалифицират и да започнат работа. Програмата им дава шанс да започнат живота си здраво стъпили на крака и им връща вярата, че съдбата им може да е такава, каквато мечтаят да бъде.

В петото благотворително издание на играта очарователната Мария Силвестър ще седне в стола на водещия. Тя е първата дама в историята на „Стани богат“ в цяла Източна Европа, която заема почетното място. „Водила съм какво ли не, но няма такова усещане като това да водиш „Стани богат“. Не мога да го сравня с нито едно друго предаване. Това е световен формат, в който се изследва знанието, а това винаги ме е провокирало“, сподели тя пред Златимир Йочев в сутрешния блок „Тази сутрин“.

В подкрепа на инициативата, в неделя вечер в СТАНИ БОГАТ – „Въпрос на бъдеще“ ще играят Филип Буков, Михаела Филева и семейният тандем Албена Павлова и Емил Марков.

Актьорът и участник в „Survivor 7“ Филип Буков ще бъде в отбор с Михаела Стойкова – основател на сдружение Операция „Плюшено мече“ и европейски посланик към сиропиталище в Уганда. Михаела Филева ще бъде в тандем с Велизар Качаров, също тясно свързан с каузата. Актьорското семейство и доброволци в кампанията Албена Павлова и Емил Марков пък ще се впуснат заедно из лабиринтите на знанието в подкрепа на инициативата, пише бТВ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай