С какво ще ни изненада баба Ванга днес

Когато Нидерландия стане Атлантида, а ковид е по-безопасен от кокоши трън

С какво ще ни изненада баба Ванга днес | StandartNews.com

Баба Ванга може и да е станала повод за стотици шегички, и бъзици в социалните мрежи, но не можем да отречем влиянието на Петричката врачка, която си отива от света на 11 август 1996 г.

Ще се фокусираме около ролята на баба Ванга като съвременен Нострадамус и носител на послания за бъдещето и ще се опитаме да си представим какво би "предсказала", ако все още беше жива днес.

Кой, освен Ванга, би предположил, че наесен може отново да дойде вече не чак толкова новия вирус с К. Ако това пророчество се сбъдне, е много вероятно отново да се окажем заключени по домовете си, без достъп до дискотеки и молове, сами с тегобата на семейния живот и хоумофиса.

България ще познае хаос, какъвто не е познавала от "Да идват танковете"

Още един сюрприз. В момента държавата е толкова стабилна и спокойна, че само луд човек би предположил, че след месец или два нещата ще се поразклатят и ще живеем с усещането, че никой във властта не знае какво прави и защо го прави.

Навремето, когато Петър Младенов бе заснет да казва култовата си реплика "По-добре танковете да дойдат" по време на обсадата на Народното събрание през 89-та, може и да сме си мислели, че политическата обстановка е била шарена и нестабилна, но вижте само какво се задава.

Всеки ще иска да прекара Новата година в затрупана от сняг луксозна хижа с тонове руска салата и весели приятели, но подозрението, че и посрещането на 2022 г. ще мине под знака на паниката заради запушен нос и повишена температура, за които не знаем дали няма да ни отведат в най-близката болница, нито дали най-близката болница ще може да ни настани, мъти водата на предновогодишното очакване.

Земята ще се претопли идното хилядолетие, а зимите ще потънат в забрава

Още едно неочаквано пророчество, което изобщо не се базира на скорошния доклад на Междуправителствената комисия по изменението на климата по ООН, според който, ако продължаваме да опаковаме всяка краставица в отделно пликче и ходим с колата до аптеката в съседния блок, след няколко столетия Земята ще прилича на вулкана Ородуин.

Когато Нидерландия стане Атлантида, а ковид е по-безопасен от кокоши трън на фона на наводненията и пожарите, които предстоят, може и да се сетим, че Ванга и ООН са имали право, пише webcaffe..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай