Промени в планетите: Сатурн става директен, разкрива мръсни тайни

В 10:53 ч Венера ще навлезе в знака Скорпион

Промени в планетите: Сатурн става директен, разкрива мръсни тайни | StandartNews.com

Интересна е  датата 23-ти Октомври. 

В 00:19 ч Слънцето и Венера се съединиха на небето в зодиакалния знак Везни.

Ще бъдат пробудени всички радостни и красиви вибрации. За да се проявят всички добри  качества у вас при това влияние, е необходимо да обърнете внимание на вашата индивидуалност. Ще са засегнати моментни събития в живота, които ще ви доставят много радости и увоволствия. Предстоят ви успехи. Ще съумявате дa живeeте дoбpe c дpугитe. Ще се пoлзвaте oт тяxнoтo дoвepиe и ще имaте мнoгo щacтиe и paдocт в живoтa.

В 07:09 ч Сатурн  стана директен и всичко, което се е случвало под повърхността в политика и ръководство на големи корпорации, ще лъсне на повърхността, водейки до промени и смени на ръководни кадри, премиери или президенти.

В 10:53 ч Венера ще навлезе в знака Скорпион.

Този транзит се характеризира с хармонично използване на общи финанси и придобивки чрез подаръци, пожертвования, фондове, финансово партньорство и наследство. Могат да възникнат възможности за делови взаимоотношения с обществена цел. Този аспект е свързан с повишено напрежение в бизнеса, а деловите взаимоотношения могат да преминат във флирт. Внимавайте със закачките. Спазвайте благоприличие.

В 11:37 ч Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Скорпион.

Ще сте активни в бизнеса, съвместните финанси, общи дела и парични спекулации. Вероятно ще имате работа с данъци, застраховки и финанси на съдружия. Ще сте склонни да се зани­мавате с паричното обезпечение на своите деца и тяхното образование или парични дела, отнасящи се за изкуство, музика, развлечени­я. Проявявате личен интерес към окултизъм, изучаване на прераждания и  задгробен живот.

По всяка вероятност, ще се засили вашата изобретателност в сферата на използване на отпадъци или ще  намерите ново приложение на бракувани детайли. Естествено ще се усили сексуалната енергия.

Азарей

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай