Петък,

Проблеми с харчовете за телеца, планетите са на страната на везните

От: СТАНДАРТ -
6631
Проблеми с харчовете за телеца, планетите са на страната на везните
A
A
A

Спокойно, пасивно и без излишна активност - желателно е така да премине този понеделник за вас. Астроложката Ивелина Пенчева препоръчва в хороскопа си за tribune.bg разходка сред природата, медитация, работа над себе си. Старайте се да не влизате в спорове, да реагирате на всичко спокойно, тъй като агресивно реагират днес дори най-въздържаните и спокойни хора.

Денят е благоприятен за творческа работа, за почивка, за домакински дела и неблагоприятен за търговия, за пътуване, за финансови дела, за активна работа. В този ден е вредно преяждането, по-добре гладувайте. Ако ви е трудно да гладувате, ограничете месните продукти. Ако започне заболяване, трябва веднага да се вземат мерки за лечение, иначе ще продължи дълго. Да се ограничи физическото натоварване, но не напълно да се изключи.

Овен

Трябва да сте по-търпеливи и логични в работата, иначе ситуацията може да излезе извън контрол. Във финансов план не трябва да поемате повече рискове от необходимото, защото ще имате проблеми. Този ден ще бъде по-благоприятен за сериозните връзки, отколкото за мимолетни приключения.

Телец

Днес няма да правите нещата наполовина и няма да се откажете нито за миг. Ще бъдете по-реалистични, отколкото в последно време. Това всъщност ще ви отвори очите и ще обмислите нещата. Пазете се от прекомерни разходи, ако не искате да разбалансирате бюджета си.

Близнаци

В работата вижте от всички страни нещата, преди да действате, въпреки че ще бъдете убедителни и ще имате подкрепата на всички. Избягвайте сложни финансови операции, ако не искате финансите ви да отслабнат значително. Неблагоприятен ден за този сектор.

Рак

Опитайте се да не се разсейвате от незначителни неща днес и имайте повече доверие в себе си. В работата ще бъдете професионалисти и няма да позволите на нито една възможност да избяга от ръцете ви. Финансовият сектор няма да е проблем и всичко ще е доста стабилизирано.

Лъв

Днес трябва да намерите малко време за себе си. Размишлявайте, наслаждавайте се, забавлявайте се и ще възвърнете повече енергия. Във финансов план изобщо няма да сте разумни. Знайте, че ако не затегнете малко колана, нищо няма да спечелите.

Дева

През този ден трябва да действате много тактично, защото дори не можете да си представите какво може да ви се случи в най-неочаквания момент. На работа, каквото и да се случва, не се изолирайте и не мислете, че няма изход. Поискайте подкрепа от колеги и всичко ще се реши.

Везни

През този ден се очакват доста големи промени, които ще ви върнат доброто настроение. Звездите ще ви изненадат. Пригответе се и емоциите, които ще изпитате ще бъдат страхотни. Очаква се да намерите решение на всички онези препятствия, изпречили се напоследък. Планетите ще бъдат на ваша страна.

Скорпион

В работата, каквато и позиция да заемате, трябва да действате тактично и дипломатично, за да нямате проблеми по-късно. По отношение на финансите трябва да предприемете нова стратегия за управление, защото ситуацията ще бъде малко деликатна.

Стрелец

Колкото и трудни да са нещата през този ден, трябва да вземете някои важни решения. Ако имате връзка, опитайте се, доколкото можете, да разрешите всички възникнали спорове с партньора. Освен това ще се почувствате по-спокойни емоционално.

Козирог

Днес ще направите всичко, за да преодолеете трудностите, които ще ви се изпречат. Не се ядосвайте за най-малките проблеми, които ще изникнат пред вас, защото за всяко нещо си има решение. Обръщайте по-сериозно внимание на здравето.

Водолей

Днес нещата ще ви се получават добре, макар и малко трудно. Имате необходимите ресурси да се справите и с по-сложните ситуации. Възможни са малки парични постъпления, но разходите са също вероятни.

Риби

Денят е подходящ за завършване на работата, започната по-рано, но с новите инициативи си заслужава да почакате. Старайте се да завършите ежедневните си задачи възможно най-скоро. Избягвайте лекомислените действия.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com