Приказен уикенд за 4 зодии

Очаква ги истинско щастие

Приказен уикенд за 4 зодии | StandartNews.com

Този уикенд обещава да бъде изпълнен с позитивни моменти и радост за Овен, Рак, Лъв и Везни.

Овен

Овни, гответе се да изнесете своето сценично шоу! През идващия уикенд вие ще сте звездата на всяко събитие. Марс ще подкрепя вашите начинания и това означава, че енергията ви ще бъде заразителна и ще привлечете вниманието на всички около вас. Очакват много прекрасни моменти, с които ще забравите за напрежението от последните дни.

Рак

Удобство, уют и приятни семейни моменти очакват всички Раци. Изпълнени с положителна енергия, този уикенд ще бъде идеален за възстановяване и размисъл у дома. Ще се насладите на компанията на любимите ви хора, а някои от вас ще отделят време за някое хоби, за което не сте имали време в последно време.

Лъв

Лъвовете ще бъдат в компанията на любимите си хора и по този начин ще забравят за сивотата и проблемите на делничните дни. Този уикенд ще ви предостави уникалната възможност да се заредите с емоции и енергия, които ще ви подкрепят през новата седмица.

Везни

За вас, Везни, уикендът е символ на баланс и хармония. Управляващата ви планета Венера носи красота и сътрудничество във вашия живот. Използвайте тази енергия, за да може да създадете отношенията, които винаги сте искали. Не е изключено и да откриете нови и вълнуващи форми на изкуство които да обогатят вашето естетическо усещане, пише Actualno.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай