Прекъсват водата в някои части на столицата

Прекъсват водата в някои части на столицата | StandartNews.com

София. „Софийска вода" прекъсва временно водата в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на компанията. На ул. „Поручик Неделчо Бончев", кв. „Гара Искър", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа, заради изместване на уличен водопровод. В този период няма да има вода за живеещите в района на: кв. „Гара Искър"; кв. „Димитър Миленков"; кв. „Бусманци"; кв. „Абдовица"; ж.к. „Дружба 1" – ул. „Канала", ул. „Тирана" от №15 до №27 и ул. „Илия Бешков", махала „Видните".

В с. Казичене, с. Долни Богров, с. Кривина ще има понижено налягане на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски, съобщиха от „Софийска вода". Те ще са разположени на адрес: кв. „Дружба 1" кръстовището на ул. „Илия Бешков" и ул. „Мюнхен"; кв. „Абдовица" на обръщалото на автобуса; с. Бусманци на площада.

Във връзка с демонтаж на временна връзка и изграждане на уличен водопровод по ул. „Мальовица" кв. „Курило", водата ще бъде спряна от 10:00 до 22:00 часа. Засегнати ще са живущите по ул. „Мальовица" от ул. „Кестен" до ул. „Искърско дефиле"; по ул."Тодорини кукли" от ул. „Мальовица" до ул. „Теменуга"; по ул. „Теменуга" от ул. „Мальовица" до ул. „Тодорини кукли", ул. „Жълтурче".

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, която ще бъде разположена на адрес: кв. „Курило" кръстовището на ул. „Мальовица" и ул.„Теменуга".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай