Посякоха с брадва втори свидетел по делото "Октопод"

Посякоха с брадва втори свидетел по делото "Октопод" | StandartNews.com

Втори свидетел по делото "Октопод" е посечен с брадва, предаде агенция ПИК.

Пламен Устинов се бори за живота си, след като е вилнял с брадва в тетевенско село, където той живее от дълго време. При опита му да посегне с брадва по неизвестни лица, влезли в дома му, той е бил посечен от тях.

Устинов не е могъл да се съпротивлява, тъй като нападателите му физически са го превъзхождали. В момента линейка го превозва към болницата.

Според "Блиц" младеж на 24 години е посякъл Пламен Устинов. Стара вражда между две фамилии е в основата на инцидента, съобщиха за БЛИЦ от полицията в Ловеч. Истинско меле се е заформило на улицата, на която живее Пламен Устинов в тетевенско село. Устинов се спречкал със свой съселянин – М.А. на 52 години. Повод за скандала станало счупено странично огледало на камион, тип Виетнамка. Стигнало се е до ръкопашна схватка, в която се намесват и синовете на двамата. Младеж на 24 години, син на М.А., е успял да нанесе на Устинов удар с брадва, който се оказал тежък. Синът на Устинов, младеж на 22 години, тръгнал да брани баща си в мелето. От боя с тежки травми в болница са откарани Пламен Устинов и 24-годишният му нападател. Устинов и М.А. живеят на 100 метра един от друг.

Припомняме, че късно снощи и основният свидел по делото "Октопод" Георги Петракиев Цветанов загина при катастрофа на автомагистрала "Тракия" край Чирпан. До този момент полицията не дава информация дали на произшествието е имало свидетели.

Днес Алексей Петров заяви пред журналисти, че дава 100 000 долара награда на този, който му даде информация за стрелбата срещу него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай