Първото пълнолуние за 2024 носи късмет на 3 зодии

Кои са късметлиите

Първото пълнолуние за 2024 носи късмет на 3 зодии | StandartNews.com

Първото пълнолуние за 2024 ще бъде под огнения знак Лъв. В астрологията пълнолунието означава вид завършване, освобождаване от нещо, например лоши емоции, излишни килограми и др. Лъвът е активен и енергичен знак и Вълчата луна в Лъв ще се превърне във време на състрадание, щедрост, овластяване, но в същото време и на егоизъм и алчност.

Астрологът Мария Декусар отбелязва, че има някои неща, които не трябва да се правят по време на пълнолуние. Човек трябва да се въздържа от емоционални действия, вземане на прибързани решения или прекъсване на близки отношения, дори ако в момента такова решение може да изглежда напълно оправдано.

„Не препоръчвам импулсивни покупки, включително теглене на заеми, и бих се въздържала от осъждане и обвиняване на други хора, особено на тези, които обичате и уважавате“, казва астрологът.

В същото време в този момент е възможно да се инвестира в онези области, които могат да донесат доходи в бъдеще. Това се дължи на факта, че пълнолунието има магическата сила да удвои и дори утрои резултата.

Според астролога импулсивните зодии - Овен, Лъв и Стрелец - ще имат особен късмет. Решенията обаче трябва да се вземат мъдро и внимателно. След тях късметът ще работи и в услуга на водните знаци - Рак, Риби и Скорпион, а Телец, Дева и Козирог ще трябва да отложат плановете си.

Овенът, Лъвът и Стрелецът ще имат късмет във всички сфери. За тях периодът ще е подходящ за започване на нови проекти. Добре е да се освободят от всичко старо и излишно - това включва не само предмети, но и емоции и преживявания.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще е по-добре да отложат реализацията на плановете си. През този период звездите няма да са на тяхна страна и няма да имат късмет. Затова е по-добре да изчакат по-подходящ момент, пише "Актуално".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай