Парите потичат за една зодия, друга да слуша здравия разум

Ето какво показват звездите

Парите потичат за една зодия, друга да слуша здравия разум | StandartNews.com

ОВЕН

Денят е подходящ за довършване на започнатата по-рано работа и за обсъждане на планове за бъдещето. Възможно е вашите идеи да бъдат подкрепени от хора, от които не сте очаквали. Някои от вас ще могат да превърнат стари съперници в съюзници. Денят е добър за пътуване. 

ТЕЛЕЦ

Денят е идеален за полезни неща. Няма да губите време, ще може да свършите повече неща от планираното. Вероятни са добри новини и важни прозрения, както и добри съвпадения, които ще ви накарат да мислите за ново начинание. Ще успеете да завършите и някои изостанали задачи. 

БЛИЗНАЦИ

Чудесен ден да поемете инициативата и да покажете на всички на какво сте способни. Ще бъдете особено енергични и упорити, със сигурност ще постигнете целта си, независимо от развитието на обстоятелствата. Ще има възможност да се захванете с ново занимание, макар и не от най-лесните.

РАК

По-добре е да не планирате нищо сериозно за този ден. Той не обещава лесни победи или голям успех в бизнеса, но ще има възможност да се отпуснете и да си прекарате добре с хора, които са ви скъпи. Водолеите, заети с творчество, ще намерят нов източник на вдъхновение.

ЛЪВ

Можете да се върнете към позабравени проблеми. Днес със сигурност ще успеете да ги разрешите. Неочаквано ще помогнат и хора, с които не сте се разбирали преди и не сте могли да се споразумеете за съвместни действия. Ще има възможност да се помирите и да планирате съвместни дейности. 

ДЕВА

Страхотен ден, пълен с положителни емоции. Няма да губите нито минута и със сигурност ще имате време за много неща. Ще имате възможност да подкрепите познати или да помогнете на изпадналите в трудна ситуация. Благодарение на вашите усилия много разногласия с близките ви ще останат в миналото. 

ВЕЗНИ

Днес едва ли е възможно да се избегнат спорове. Но всичко ще се уреди бързо, ако запазите спокойствие и не прекалявате с прибързани думи и действия. Опитайте се да бъдете тактични. Това ще помогне и на вас, и на останалите да избегнете много неприятни моменти. 

СКОРПИОН

Днес ще има повече дела и грижи, отколкото сте очаквали. Няма да е лесно да решите с какво да запаочнете. Опитайте се да не поемате твърде задачи. Наоколо има хора, които са готови да споделят бремето на вашите грижи. Средата на деня ще е особено благоприятна за обсъждане на важни въпроси. 

СТРЕЛЕЦ

Няма да е лесно да запазите спокойствие. Днес ще има повече суетене и объркване от обикновено. Някои от вас също могат да бъдат дисбалансирани от забележки и непоискани съвети. Но ако не сте нервни и не се тревожите за дреболии, ситуацията скоро ще се промени към по-добро. 

КОЗИРОГ

Добър ден да се заемете с важни дела с приятели или други близки хора. Ще се справите перфектно с това, което ви е затруднявало и ще разрешите проблеми, които са ви обърквали. Вероятни са успешни покупки и сделки. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е много по-подходящ за почивка, отколкото за сериозна работа. Днес няма да ви е толкова лесно да се концентрирате и да доведете започнатото до края. Ще има много нови идеи, но здравият разум ще ви подскаже, че сега не е най-доброто време за тяхното реализиране. Със сигурност ще се върнете към идеята по-късно. 

РИБИ

Денят е много по-подходящ за почивка, отколкото за сериозна работа. Днес няма да ви е толкова лесно да се концентрирате и да доведете започнатото до края. Ще има много нови идеи, но здравият разум ще ви подскаже, че сега не е най-доброто време за тяхното реализиране. Със сигурност ще се върнете към идеята по-късно. 

/Марица/

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай