Отворете се към света

Отворете се към света | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 29 октомври до 4 ноември 2016 година

Така, както завърши октомври - миролюбиво и видимо спокойно, заради съединението Венера/Сатурн - по същия начин ще продължи ноември. Отдолу пак ще прониква енергията на Марс. На 30 и на 31 октомври имаме повратен момент в атмосферата на световния климат. Неочаквано се предлага възможност да се стигне до решения на спорни, неясни или трудни въпроси, казуси.

Предразполагащият към добронамерени разговори, разбирателство и единомислие аспект Меркурий/Нептун, насища въздуха с вибрациите на благосклонността към идеите на опонентите. Заставя ни да чуем какво казва нашият вътрешен глас.
Да се надяваме, че общият тон, както и нашата интуиция, събудена от чувството ни за самосъхранение, ще ни накарат да сме по-въздържани в критиките и оценките си.

През първите дати от ноември се уталожват планетните въздействия, актуални в края на предходния месец. Предразполагащо ни действа още един аспект: Слънце/Нептун. Вече сме склонни да вземаме решения, водени от желанието за съпричастност.
На 3 и 4 ноември "разговорната" линия е все така отворена. Дори нещо повече - разширява се с още канали. Предразполагащата към откровеност атмосфера сработва, прави ни инициативни.

Меркурий иска да раздаде цялата информация, която носи, благодарение на средищното си положение в знака Скорпион, а Плутон - да я преведе и отведе до онези, от които зависи регулацията и организацията на обществото.

Всичко това е в сферата на добрите намерения и може да се реализира при едно условие: ако при проверка, се потвърдят твърденията.

Плутон настоява да проследи миналото на процесите, а Меркурий от Скорпион не скрива нищо, тъй като е склонен да оглежда нещата под лупа.

И така, ако нямате други важни задачи, възползвайте се от седмицата, за да си изградите визия за бъдещето, а обстоятелствата ще ви покажат до колко е адекватно вашето поведение.

Овен

Силата е с вас

Вие сте във вихъра си. Поздравявам ви. До края на периода се концентрирайте върху важното и актуалното, за да се възползвате максимално от енергията на аспекта Венера/Сатурн. Те са разположени в Стрелец и поставят акцента върху работа с чужденци, на връзките ви с чужбина и на приходите ви оттам. Тези теми са нещо ново в репертоара ви. Наясно сте, че живеете в нова обстановка и че се променяте заедно с нея. Надявам се, а и вие работите за това. Не задържайте повече импулсите си, дайте им простор и очаквайте реакцията на околните. На 2, 3 и на 4 ноември не се оттегляйте, а лично се намесвайте в разговорите и дискусиите, за да се стигне до резултат.

Телец

Нова тръпка

Нуждаете се да почувствате нова тръпка, нещо да раздвижи личния ви живот. Като че ли повече не можете да задържате в себе си своите мечти и планове за бъдещето. На моменти ставате нетърпеливи. Тъй като във всекидневния живот разчитате предимно на опитността и на интуицията си, нищо чудно да ви се наложи да използвате енергиите на Меркурий, Венера, Нептун, за да споделите, своите надежди и ангажирате околните с тяхното осъществяване. В това ще се убедите, когато срещнете готовността за подкрепа на отсрещната страна. Та нали за това работихте толкова дълго. Сбъдването на единомислието между вас и партньорите, би трябвало да приемете за знак, че нищо повече не е същото. През първите дни от ноември, покрай присъствието на аспект Меркурий/Плутон, ще преживеете незабравима ситуация.

Близнаци

Любовта идва

Любовта в нейните най-различни, многолики и непредвидими измерения, е темата на вашите дни. Вие искате да сте обичани и живеете заради нечия любов. Разбирам, че приемате реалността повече от драматично, но също съм наясно, че е напълно възможно това да е една роля или поза. Няма как и други да не си задават подобни въпроси, защото усещат, че нещо се случва с вас и ви кара да се държите различно. Присъствието на силен аспект Меркурий/Плутон в началото на ноември активизира енергията ви в посока на търсене на равносметка. Чудесно. Разгледайте в дълбочина актуалните ситуации. И все пак, не си мислете, че всичко сте предвидили. Периодът не одобрява прибързаното лекомислие в нито една от житейските сфери.

Рак

Пазете се от ревността

През седмицата ще ви се наложи да сте по-разговорливи. Обстоятелствата са натоварили делника ви със свойствени и несвойствени задачи. Убедена съм, че имате начини да се справите. Препоръчвам ви в тази ситуация да се опрете на вече направеното. Да се надяваме, че живеете в хармонична и спокойна лична връзка, защото само така ще прескочите голямата опасност на периода - отключването на страсти и ревност. Колкото и лековерно да се отнесете към тях и да си казвате, че няма да им робувате, те ще се опитат да подчинят съзнанието ви. Стане ли това със сигурност ще запомните дни с препирни, конфликти и разногласия. В началото на ноември обърнете специално внимание на тази тенденцията, отвеждаща ви до чести диспути.

Лъв

Признайте за грешките

Очакват ви неудобни разговори и непланирани срещи. Вие сте твърде скептични към познанията на околните. Постепенно ще осъзнаете, че в дискусията се ражда не само истината, но и отлични идеи. Те могат да ви влязат в работа. Преди това обаче трябва да преминете през катарзис. Предполагам, че през дните 29, 30 и 31 октомври ще усетите твърдата ръка на обстоятелствата и ще сте стегнете да отговорите на изискванията на ситуацията или на хората, с които работите. Днешната траектория на Меркурий е директна, което още повече подсилва изискванията към вас. Определено няма да ви е лесно да си признаете, че имате пропуски в работата си или че сте подценили нечии качества. По-добре го направете през тази седмица, за да си развържете ръце за действия насетне.

Дева

Бъдете предпазливи

Точно в този момент трябва да сте много предпазливи към предложенията, които ви се отправят. Дори вашето внимание да е изцяло фиксирало върху материалното изражение на нещата, пак е възможно да пропуснете важни идеи или да надцените други. Предлагам ви да сте внимателни в професията и съсредоточени върху конкретните трудово-служебни задачи. Причината е в околните. Те са се наострили, претеглят качествата ви и способността за работа в колектив. Преминете ли този праг на 30 и 31 октомври, смятайте, че сте издържали теста и че ще получите обратна връзка за своето представяне. Последните два дни от периода имат различен характер. На 3 и на 4 ноември имате силна връзка с аспекта Меркурий/Плутон. Ще я предусетите и ще я възползвате за да си подсигурите единомишленици или сговорници сред заобикалящите ви.

Везни

Събирайте енергия

Усещате, че притесненията и неприятните ситуации, увили се като примката около врата ви, се стопяват. Още малко търпение. След десетина дни Марс ще заеме място във Водолей и така ще позволи изява на вашата "въздушна" природа. А до тогава вниманието ви трябва да е съсредоточено върху действията и намеренията от ежедневието. Всичко, което става днес и сега е важно. Моля, обърнете внимание на предписанията от общата част. Те имат пряко отношение към знака си. Дните до 31 октомври са изключително продуктивни за трупане на материални блага. На 2, 3 и на 4 ноември първо обсъждайте с най-близките си хора своите намерения. Тъй като все още не сте готови с окончателния вариант, преценявайте думите си, обмисляйте подхода си и най-важното - следете реакцията на другата страна. През целия период е препоръчително да се въздържате от волности: събирайте енергия, сваляйте килограми и пестете средства за следващия етап от реализацията на намисленото.

Скорпион

Не робувайте на догми

Днес околните са се наговорили да ви питат за конкретни неща и очакват да чуват само еднозначни отговори. Направо ви се е запалила главата. Имам конкретно предложение. Крайно време е да се научите да използвате по предназначение и без страх наличните съвременни начини за комуникация, за да не изглежда поведението ви странно. Определено робувате на догми и предразсъдъци. Светът става все по-обширен и вие трябва да следвате събитията с полета на фантазията и с интуицията си, а не да очаквате някой да ви обърне внимание. Не е необходимо да присъствате навсякъде лично, пробвайте да разпратите своите послания. Направите ли го в момент, когато планетите Меркурий, Венера и Нептун, Плутон са еднакво благоразположени към вас. Така ще убедите, че срещата с непознатия, далечен и "чужд" свят може да премине в приятелски тон.

Стрелец

Живеете в облаците

Толкова сте романтични! Светът е за вас едно привлекателно място. Или поне, онази част от него, която вие обитавате. Няма как да не спомена, че вие живеете днес в облаците. Добрата новина е, че планетните обстоятелствата ви го позволяват. Има плътен синхрон между вашите намерения и обстоятелствата. Продължавайте да не следвате утъпканите пътища. Това го правите от лятото насам, но все пак, бъдете предпазливи, припомняйки си подсещанията от общата част. Започващата седмица напълно ще затвърди у околните усещането, че е трудно да общуват с вас. Разбира се, те нямат вашия полет на мисълта и визията за бъдещето. Не е нужно да ги образовате. Днес вие се справяте достатъчно добре със собствени средства и сили. Повече яснота по въпросите, които вълнуват и другите, ще внесат разговорите с тях. Проведете ги на 30 и на 31 октомври. Не се колебайте да се възползвате от получената информация.

Козирог

Разтоварвайте напрежението

Вашият живот се подрежда някак. Вие не се вдълбочавате в анализ на всяка своя стъпка и решение, а накрая се оказва, че по-добре е било възможно. Дали това е случайност? Вие не вярвате в такива неща. Зад всичко, което днес получавате или в което успявате, стоят вашите предходни решения и действия. Имате още малко повече от седмица, докато Марс е разположен в знака ви, за да натискате обстоятелствата в посоката, която вие сте избрали. Не се въздържайте от инициативи, бъдете настоятелни. Само така ще преодолеете въздействието на Нептун от знака на Риби и мнителната нерешителност. Ако почувствате умора или отегчение, което може да се случи на прехода между двата месеца, имам предложение да си дадете кратка пауза. За да се разтоварите от напрежението, породено от очакването нещо да се случи, заемете се с нещата, които са ви познати и приятни.

Водолей

В епицентъра на събитията

Поемате си дълбоко въздух и се впускате в епицентъра на събитията от вашия делник. Не желаете и няма да допуснете да се случва едно или друго без вашето съучастие. Тук не става дума за амбиции, а за вътрешни усещания, които ви подтикват да действате, да сте активни и инициативни и да присъствате в живота на другите. Седмицата ще ви изправи през наложителността да работите с много хора и да овладявате техните настроения. През общуването опознавате себе си. Наясно сте, че сами не можете да се справите. Но също така знаете, че вие водите хорото. Около началото на ноември натрупването на информации ви отваря очите за реалността. Ще разберете истини за себе си. Няма да се изненадам, ако някои от вас тръгнат да променят привички или ще внесат в дневния си режим елементи, почерпени от чуждия опит.

Риби

Време е за пътуване

Далечни планове и примамливи кътчета на другия край на света пълнят мислите с намерения и желания, задържат вниманието ви извън делничната обстановка. Вие сте убедени, че фантазиите ви, подбудени от присъствието на връзката Меркурий, не могат да ви навредят, защото владеете подсъзнанието си. До някъде това може да се твърди, когато става дума за личните взаимоотношения и за връзката ви с интимния партньор. Иначе, подобни разсъждения са ясен знак за това, че вече сте попаднали във властта на лъжовните обещания и неясните мечтания за по-добри дни. В нито един момент настоящият период не е подходящ за важни решения във финансовата и материалната сфера. Дори е препоръчително да се въздържате от подобни стъпки, както и да съхраните, а не да раздавате онова, което притежавате.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай