Неочаквани пари за една зодия. Друга – да не прави планове

Шарен ден очаква зодиите, една ще се почувства като завоевател

Неочаквани пари за една зодия. Друга – да не прави планове | StandartNews.com

Шарен ден очаква зодиите днес – пари, любов, изненади чакат представителите на различните знаци. Огнен знак ще бъде приятно изненадан с неочаквани финансови постъпления. Друг ще се почувства като завоевател. Една зодия обаче не бива да прави никакви планове, защото те със сигурност ще се объркат

Какво вещаят звездите за днес, 6 февруари 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”

ОВЕН - В този ден ставате завоеватели. Не пропускайте възможността да общувате с хора, с които имате сходни на вашите възгледи и чувства! Общуването ще е приятно и забавно, а и сега ще ви е по-лесно да ги впечатлите и покорите. Внимавайте обаче с храната, яжте повече плодове!

ТЕЛЕЦ - Доверете се на предчувствията си! Сега не е време да се правите на герои. Ако инстинктът за самосъхранение ви подсказва, че трябва да си плюете на петите, е по-добре да се представите като страхливец. Не спорете с близките си, няма да ви разберат! Оставете ги да си мислят каквото искат!

БЛИЗНАЦИ - Не поемайте ангажименти, а ако не може да си позволите да почивате, пестете силите си! Обмисляйте всяко свое действие и не разчитайте нито на интуицията си, нито на чужда помощ! Дори и да няма повод, зарадвайте любимия (любимата) с подарък! Разчупете „ледовете“ с вино!

РАК - Не вярвайте на обещания и предсказания! Разчитайте само на себе си и не си губете времето да убеждавате някого в своята правота! С досадниците е по-добре да сте откровени, а с близките – по-мили. Преди сън си вземете душ или подръжте краката си в хладка вода!

ЛЪВ - Възможно е да ви зарадват с неочаквани финансови постъпления. Не бързайте обаче да харчите парите! Голяма е опасност да се подведете или ако пазарувате, да се окаже, че стоката е дефектна! Бъдете по-мили с любимия, изпълнете му (й) желанията!

ДЕВА - Сега работата не ви спори особено, но може да получите подкрепа от началниците си или от влиятелни личности. Може да разчитате и на подкрепа от приятели или роднини. Доверете се на съветите им! Дори и да сте недоволни от децата си, не ги критикувайте!

ВЕЗНИ - Ако имате възможност, отложете важните дела за утре, защото е голяма вероятността усилията ви да са напразни. Настроението ви обаче ще е добро. Ако ви поканят на купон или среща, не отказвайте! Докато се забавлявате, може да срещнете новата си любов.

СКОРПИОН - Следете знаците на съдбата и зова на сърцето си, защото то е най-мъдро! Бъдете внимателни с думите, защото в този ден се вършат тъмни дела и хората край вас са доста чувствителни! Има опасност да ги засегнете. Внимавайте и какво си пожелавате, за да не съжалявате после!

СТРЕЛЕЦ - Енергията ви се изтощава. В ден като този е най-добре да се усамотите и да оставите нещата да се случват, без да влагате усилия за изпълнение на чужди поръчки. Напрегнатият ритъм на живота не е подходящ за вас сега. Може да изпълнявате рутинните си задължения.

КОЗИРОГ - В този ден може да получите вдъхновение, да намерите нестандартни решения, да се обучавате и да творите. Внимавайте обаче с началниците, не им противоречете! Желателно е да не се занимавате със сключване на сделки. Добре е да се спази пост и въздържание.

ВОДОЛЕЙ - Денят е подходящ за започване на лечебни процедури. Не може сега да се изискват от вас подвизи на работното място. Работоспособността ви е понижена, но не трябва да пренебрегвате служебните си задължения. Изпълнете ангажиментите, които не изискват усилия!

РИБИ - В този ден не бива да си правите планове, защото ще се объркат. Може да придобиете полезни умения. Дамите може да експериментират смело в кухнята. Ще им върви и в бродирането, и в плетенето. Избягвайте споровете, особено с по-възрастните роднини!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай