На Ерген № 1 му звучало селско да го наричат така

Виктор Стоянов влиза в ново шоу

На Ерген № 1 му звучало селско да го наричат така | StandartNews.com

„Аз завинаги ще остана Ергена!" Това свое прозрение сподели Виктор Стоянов, познат на всички като Ерген номер едно от едноименното хитово риалити.

„Много грозен прякор, на мен ми звучи селско. Никога не съм го харесвал“, признава секссимволът, когото ще виждаме и в „Денсинг старс“.

Той твърди, че няма да може да се отърве от титлата дори й след като сключи брак. Виктор обаче приема съдбата си: „Ще живея с него завинаги, какво да правя“, цитира го "Хотарена".

Ерген номер едно е истински ерген от доста време - Виктор е без половинка от няколко месеца. Самоличността на бившата дама до красавеца е забулена в мистерия, но бившият гребец ни подсказа малко за техните взаимоотношения: „Когато пътувахме, тя винаги беше човекът, които организира пътуванията. Тя винаги решаваше къде да ходим и какво да правим, аз бях с куфарите и шофирах“, спомня си Виктор.

Освен че си няма гадже, на Виктор също са му залипсвали и приятели.

„Ако дължината на живота ми зависи от това колко ми е силен социалният живот, то значи съвсем скоро ще умра", шегува се самотният ерген, който трудно може да намери човек дори и за приятна излизанка по приятелски.

Въпреки че близките на фитнес инструктора се броят на пръсти, то доста от неговите познати се обръщат към него за един съвет какво да направят за половинката си за Св. Валентин.

„Винаги са ме питали приятелите какво да подаряват за Св. Валентин, не знам защо, но винаги са ме мислели за някакъв експерт. Обаче винаги най-добър експерт си самият ти. Ти си този, който познава половинката си най-добре - смята опитният с дамите Виктор - „Винаги издаваме в разговорите си какво искаме и какво обичаме, ако успеем да ги чуем тези неща, може да измислим страхотни изненади“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай