Кубрат Пулев пръсна един куп пари за детски рожден ден

Кобрата избра за място на тържеството арабски ресторант на входа на Южния парк

Кубрат Пулев пръсна един куп пари за детски рожден ден | StandartNews.com

Уникален празник спретнаха Кубрат Пулев и жена му Розали по повод рождения ден на първородния им син Спартак, съобщава БЛИЦ.

Кобрата избра за място на тържеството арабски ресторант на входа на Южния парк, който беше подобаващо украсен с балони, а специално нает фотограф запечатваше детския празник.

Розали блестеше в елегантен черен тоалет от две части - риза и пола, с които събираше погледите, а Кобрата беше неотлъчно до жена си и не я изпускаше от очи.

Гостите се насладиха на истинско пиршество от арабски вкусове като акцент в менюто беше специалитетът от пилешки Шиш таук, поднесен в традиционната питка лаваш.

Разбира се за малчуганите имаше много сладости от Близкия изток, наред със задължителната торта.

Запознати твърдят, че специалното меню определено е било доста скъпо и Кобрата е платил повече от други, избрали по-традиционни и обикновени партита за малчуганите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Васил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи