Кралското семейство благодари на медиците по света

В тези необикновени времена се нуждаем от необикновени хора, заяви Камила

Кралското семейство благодари на медиците по света | StandartNews.com

Кралското семейство се обедини, за да изкаже благодарностите си към здравните служители из целия свят по случай международния ден на медицинските сестри.

Елизабет II, принц Чарлз, Камила, принц Уилям, принцеса Ан, Кейт Мидълтън и графинята на Уесекс, Софи, се свързаха с медици на първа линия от различни държави, включително и от седем страни, членки на Общността на нациите – Австралия, Индия, Малави, Сиера Леоне, Бахамите, Кипър и Великобритания.

„Това е много важен ден. Сестрите изпълняват изключително важна роля напоследък“, заяви кралицата в телефонен разговор с професор Катлийн МакКорт, президент на федерацията на медицинските сестри и акушерките в Общността на нациите.

„Аз и моето семейство искаме да се включим към хора от благодарности, насочени към медицинските сестри и акушерките в страната ни и по света“, каза принц Чарлз, който е изолиран в дома си Бъркхол, след като успя да пребори вируса неотдавна.

„В тези необикновени времена се нуждаем от необикновени хора. Благодаря ви от сърце“, заяви Камила, херцогинята на Корнуол.

„Вие сте огромно вдъхновение за всички. Голяма благодарност от нас“, каза херцогинята на Кеймбридж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай