Кралицата загуби съня си заради опасно хоби на Уилям

Неофициално, но важно правило за Короната не е приложено

Кралицата загуби съня си заради опасно хоби на Уилям | StandartNews.com

Кралица Елизабет II загуби съня си заради опасно хоби на принц Уилям, съобщава Geo News.

По време на военната си служба Уилям е бил пилот и все още предпочита лично да управлява хеликоптери, дори вози съпругата си Кейт Мидълтън и децата. Кралицата го смята за твърде рисковано, особено при лошо време. Ако хеликоптерът се разбие, няколко наследници на короната могат да загинат наведнъж - както самият Уилям, който трябва да стане крал след баща си принц Чарлз , така и синът му Джордж, който е трети в реда на наследяване.

Съобщения за безпокойство на кралицата се появиха след като принц Уилям пилотира хеликоптер на път за спортно събитие със седемгодишната си дъщеря Шарлот като втори пилот. Източник, близък до кралското семейство, твърди, че кралицата е загубила съня си от тревога. Според него тя знае, че Уилям е способен пилот, но смята, че рискът за цялото семейство е твърде голям.

Неофициално правило забранява на кралските особи да летят заедно, но след раждането на децата на Уилям то не беше приложено, за да могат той, съпругата му и малките да прекарват повече време заедно.

По- рано беше съобщено , че принц Уилям иска да покаже на трите си деца бедността. Той възнамерява да заведе осемгодишния Джордж, седемгодишната Шарлот и четиригодишния Луис на гости при хора, живеещи на улицата.

Превод "Стандарт"

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай