Коронавирусът застигна и Марвел

Пандемията осуети продукции на студиото, снимките на продълженията „Аватар“ и филмовия фестивал в Сидни

Коронавирусът застигна и Марвел | StandartNews.com

„Черната вдовица“ е поредната лента, чиято премиера бе отложена заради пандемията. Дългоочакваният филм със Скарлет Йохансон трябваше да излезе на 1 май. Нова дата не се споменава. Както стана ясно, от Дисни отмениха премиерите и на „Мулан“, „Новите мутанти“, „Antlers“. Освен премиерата на „Черната вдовица“, коронавирусът осуети и снимките на „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings“, който трябваше да излезе в началото на 2021-а, и на сериалите за „Дисни+“ – „Falcon and the Winter Soldier“, „WandaVision“ и „Локи“, някои от които трябваше да се появят през зимата.

Пандемията забави снимките и на друг дългоочакван проект. Работата по продълженията на „Аватар“ на Джеймс Камерън е била съкратена. Теренът в Нова Зеландия е бил закрит, заяви анонимен източник за „Variety“. Екипът е трябвало да замине за страната след броени дни, но продуцентите са наредили на служителите да останат в САЩ.

Коронавирусът закри и филмовия фестивал в Сидни, който трябваше да се състои от 3 до 14 юни. Събитието бе отложено директно за 2021-а. Вече закупените билети могат да бъдат презаверени за догодина или хората да получат парите си обратно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай