Кипим от енергия

Кипим от енергия | StandartNews.com

Астрологическа прогноза за периода от 31 януари до 6 февруари 2015 година

Дочакахме приветлива седмица. 31 януари ще премине в ненатоварваща суматоха и с чести промени на програмата, в мненията и желанията.

Следващите дни ще са нещо като приятна изненада благодарение на отличния, разбирай, хармоничен аспект Слънце/Уран.
С 1 февруари пристига нова емоционална вълна с висок енергиен потенциал. Тя се увеличава желанието ни за инициативи и за конкретни действия. Мнозина направо ще се гмурнат в дълбокото.
Знайно е, че Меркурий продължава своята "ретроградна" фаза /21 януари - 10 февруари/. По настоящем тя се случва в знака на въздушния Водолей, откъдето планетата е готова на драго сърце да приветства всяка идея, но най-вече новостите.
Звездната тенденция през дните до 5 февруари включително предполага също да сме състрадателни към чуждите проблеми и болка и доволни, ако сме били в нечия помощ.
5 и 6 февруари са подходящото време да се захванем с трудоемките задачи и с въпросите, които изискват търпение и постоянство. Неочаквано ще намерим разрешение на казус, успял да ни отчае. Колкото по-задълбочено размишляваме и работим, толкова повече успехи ще пожънем.

Овен

Емоциите настрана

Вие сте някак неуверени и има защо. Вътрешното ви чувство ви кара да се въздържате от начинания. И с право. Ще потвърдя, че съжденията ви почиват на стабилна основа. Когато Меркурий е "ретрограден" /Меркурий и "ретрограден"попадат в лупичката/, каквато е настоящата ситуация, правилно е да се въздържате от импулсивни решения и да сте уверени в очакванията си. В този момент, когато сте леко смутени, не е излишно да чуете онова, което другите казват. Присъствието на планетата Венера в Риби /Венера попада в лупичката/ в микса от звездни аспекти, изисква да се доверите на дипломацията в общуването. А и на вас ще ви е по-лесно ще откриете кой е вашият път към успеха. След 6 февруари можете да продължете търсенето на варианти за себереализация.

Телец

Проблеми ви държат нащрек

Не правете нищо, ако не сте сигурни. Всяка стъпка днес отговаря за цялостното житие-битие утре. Дали бях достатъчно ясна? От една страна, вие вярвате в своята звезда, а от друга, обстоятелствата позволяват да се случат важни и дългоочаквани неща. На 5 и 6 февруари ще се разбере какви са и как ще протекат процесите, свързани с тях. При мнозина аспектите фиксират вниманието им върху фамилните взаимоотношения. Там също има много неща за довършване, а други очакват вашата бърза намеса. Остават броени дни до "обръщането" на Меркурий. Меркурий попада в лупичката. Използвайте дните от 31 януари до 2 февруари за ориентиране в ситуациите. Точно тогава проблеми, текли под повърхността на делника през последните месеци, ще напомнят за себе си.

Близнаци

Живеете за мига

Отворени сте за новото и за промени. Най-важното: не се оплаквате от суматохата, а търсите развлечения, контакти. Всъщност, това ви се отдава най-добре. Срещите или разговорите, които ще реализирате на 5 и на 6 февруари, освен приятния си характер, имат още една страна. През тях вие ще протегнете някому ръка, а отсрещната страна ще ви позволи да разширите влиянието си в желана сфера. Това е сред изискванията на звездните комбинации днес, докато Венера и Марс са в Риби /Венера и Марс попадат в лупичката/. Накрая: дори да ви се прииска ви да финализирате оригиналните си хрумвания, озарили ви през седмицата, присетете се, че тя не е подходяща за импулсивни решения.

Рак

Предстоят пътувания

Предстои нееднозначна седмица. Вие трябва да си дадете сметка доколко сте в състояние да управлявате живота си. Мнозина ще изпитат страх пред неизвестното. Той е непродуктивен, тъй като сковава инициативата, ограничава възприятията. Възможно е също, благодарение на присъствието на Венера в знака на Риби /Венера попада в лупичката/, да използвате предстоящите дни за пътувания. Така ще се възползвате от отсъствието си като средство за разрешаване на проблемите. При някои това ще се окаже вярна стратегия. Не бих се учудила, ако у други преместването поради желание за съществени промени: в работата или оформи идея за нова посока, в която да развиват професионалната си дейност. Ще поясня, че всичко се случва в мислите ви и е подготвителен етап за следващи решения.

Лъв

Център на вниманието сте

Обстоятелствата се намесват в живота ви - отварят една врата и затварят друга. Нищо чудно, че към 3 февруари някои планове търпят промяна. Причината е в повишеното внимание към личността ви от страна на заобикалящите. Вие сте изумителни събеседници. И веднага откликвате на очакванията на околните. Явно и вие няма да остане равнодушен към енергиите, които планетата Венера /Венера попада в лупичката/ вкарват в делника им. Не казвам, че трябва да промените целите си или да се откажете от предходните намерения. Твърдя само, че животът ви ще изглежда различно, благодарение на любовта, емоциите и чувствата. Заловете се да хармонизирате отношенията. Подгответе приятна изненада за партньора, като за целта изберете 1 или 2 февруари.

Дева

Раздавате се

Толкова сте впечатлени от въздействието на личността и на харизмата ви, че сте готови да направите чудеса, за да видите пак възхищение в нечии очи. В същото време постъпвате неразумно спрямо тялото си, подлагайки го на стрес. Дните 3 и 4 февруари е задължително да посветите на усамотени и спокойни занимания, за да издържите безпроблемно на очакваните натоварвания до края на месеца, докато заобикалящите ще изискват все повече и повече. Прекрачването на границите в общуването трябва да се парира с вашия категоричен отказ да се съобразявате с прищевки. Редно е да го сторите още на 31 януари, тъй като така защитавате не само своята позиция, но и непредотвратявате да изтече безполезно жизнена енергия, способна да ви предпази от грипни и вирусни заболявания.

Везни

В плен на съкровени желания

Невъзможно е да не попаднете под въздействие от страна на съвпада на енергиите, идващи през Венера и Марс от знака на Риби /Венера и Марс попадат в лупичката/ към края на периода. Как ще ви се отрази то? Когато двете планети се съюзят, трудно е нещо да остане скрито-покрито, особено в любовта и сферата на контактите. Може да се окаже, че сте обект на нечии желания или сами да попаднете в плен на емоциите. През цялото време, но най-явно на 1 и на 2 февруари, ще философствате и ще изтъквате познанията си. Не всеки желае да бъде поучаван и още по-малко в момент, когато звездните аспекти изискват постигане на синхрон в общуването. Преценете доколко сте силни, за да поемете вълната с критики от страна на домашните. И на работното място ще изпитате затруднения, ако не промените подхода си.

Скорпион

Търсите хармония

Енергиите на периода фиксират вниманието ви върху взаимоотношенията с личен привкус. Цялото ви същество се стреми към хармония, но и към доминация над другите. Тези чувства ще са толкова силни, та дори са в състояние да изместят тема: парите и разходите, на втори план. Тя ще възстанови мястото си в края на дните. Моля, възползвайте се от благоразположението на Венера и Марс /Венера и Марс попадат в лупичката/, за да изясните съществуващи недоразумения. Съсредоточете се върху необходимостта да преорганизирате своето време така, че да ви остават сили за обгрижване. Към 5 февруари обстановката търпи промяна. Предстои важно пътуване/ преместване/нововъведение. Съсредоточете се върху подготовката му.

Стрелец

Дайте си почивка

Вие сте готови да си сътрудничите с целия свят. Предлагам ви преди това да обмислите стратегия, по която ще действате, за да не прахосвате силите си. Затова едва ли ще имате сили след 5 февруари, когато мнозина ще се окажат в нова лична или професионална ситуация. Някои ще трябва да пътуват, за да използват предоставена възможност за популяризиране на идеите. Не мисля, че трябва да се колебаете дълго, но и не трябва да прибързвате. През дните 31 януари - 2 февруари е непрепоръчително да изяснявате проблеми на взаимоотношенията. Дайте си малко отдих, излезте сред природата, разтоварвате се. Така ще успеете да анализирате и предложенията, получени към 31 януари. Какво по-добро занимание по време на "ретрограден" Меркурий /"ретрограден"и Меркурий в лупичката/.

Козирог

Успехът е във ваши ръце

Същественото, с което ще започна, са намеренията ви за важни житейски решения. Те предхождат сериозните промени в живота ви, които ще текат в рамките на следващите години. Както разбирате, нямате бърза работа, но е важно от сега правилно да позиционирате гледната си точка. Тя трябва да звучи: приветствам, а не отричам новото. Ако сте готови за това, всичко е наред. Тази фаза стартира след 5 февруари. Преди нея ви предлагам да се съсредоточите върху делничните задачи и да си дадете сметка, че успехът е във вашите ръце. На 1 и на 2 февруари мнозина ще се поздравят за чудесни идеи и нововъведения. Впоследствие ще нараснат и приходите ви. Остава в сила и общата препоръка: да не се насилват обстоятелствата и да се оставя възможност околните да проявят инициативност.

Водолей

Работа в чужбина

Не може да скриете познанията, опита си. Дори неопитността на вашата младост ще се отличава с притегателна сила. Предстоящото седемдневие ви е дадено за изява и вие не трябва да се стеснявате или да се отказвате от възможността. Още по-малко, ако вече сте взели решение да търсите нови полета за професионална дейност или за обучение. Мнозина ще подадат документи за работа извън страната или ще разгръщат страниците на интернет, за да се информират за възможностите да продължат обучението си, да се преквалифицират. До 5 февруари ще направите много в тази посока. Напомням ви, че до края на ретроградния период на Меркурий - 10 февруари /Меркурий попада в лупичката/ е неподходящо да подписвате важни документи и договори за напълно нови инициативи.

Риби

Семейни несгоди

Напълно нови, дори неочаквани изисквания имат към вас следващите дни. Вие изпитвате потребност да се раздавате, да дарявате любов и щастие. Напълно обясним подтик при наличие на Венера в синхрон с Марс от знака на Риби /Венера, Марс попадат в лупичката/. Обстановката под семейно-домашния покрив при мнозина е вече усложнена. Възможна причина за това е намесата на обстоятелства, изплували от миналото. Партньорът ви се нуждае от вашата морална подкрепа. Защо да не погледнете на ситуацията от друг ъгъл и да си помислите, че тя е тест за силата на вашия дух и доказателство за твърдението, че сте се променили? На всички тези и на други подобни обрати в поведението приляга характеристиката на дните 4, 5 и 6 февруари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай